Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  

Film tartalmak

1978-ban Anatolij Karpovnak, a fiatal, ambiciózus szovjet sakkbajnoknak meg kell védenie címét a korábban nyugatra disszidált Viktor Korcsnojjel szemb... több»
Két fiatal nővér apjuk halála után közös nyaralásra megy. Úti céljuk felé haladva eltévednek egy elhagyatott város erdejében. Hamarosan felfedezik, ho... több»
Apja kívánságának eleget téve a vonzó milliárdos pénz és személyazonossága felfedése nélkül New Yorkba utazik. Amikor találkozik egy tökéletes és föld... több»

NA Cop Secret  (2021)

Egy rendőr, aki tagadja szexuális irányultságát, beleszeret új partnerébe, miközben egy különös ügyben nyomoznak. Ugyanis több bankba is betörtek, azo... több»
Egy lány egy elátkozott adventi naptárra bukkan, így kénytelen az ördög ellen játszani egy játékot. ... több»
Sophia egy hatalmas drogkartell vezetője. Partnere, Marcos mindig mellette volt, de az események meglepő fordulata következtében rendkívül erőszakos v... több»

NA Alice  (2021)

Két fiatal nővér felfedezi, hogy a nemrég megvásárolt titokzatos antik lámpa el van átkozva, és egy tragikus balesetben elhunyt lány szellemét tartalm... több»

NA Vaakku  (2021)

Adi eltűnik, miután valami szörnyűséget tett, amitől a családja élete teljesen felfordul. ... több»

NA Recovery  (2021)

Két nővér hosszú útra indul az egész országon keresztül, hogy megmentsék az idősek otthonában élő nagymamájukat a koronavírus-járványtól. ... több»

NA Decrypted  (2021)

Botrányos és provokatív komédia egy rosszul összeválogatott NSA csapatról, akik elrabolják a Bitcoin alkotóját, Satoshi Nakamotot, és megkísérlik kínz... több»