Rólam

Sok filmet nézek és rengeteg kedvencem is van. Saját filmes oldalam a The Critic (thecritic.blog.hu), de a film-kritikus.blog.hu és a kritikusa.blog.hu felületein is megjelennek néha recensióim. Leginkább olyan filmekről szeretek írni melyek valamiért megragadtak bennem. Sokszor van ellenvéleményem a mainstream közfelfogással szemben, de ezt mindig vállalom. Email: [email protected]

Kép

2024. 05. 25.
Romantikus, vicces és megunhatatlan kedvenc
Mindig is a kedvenc filmjeim közé tartozott, legalább egy tucatszor láttam a Szerelem a Fehér Házban-t. Mindig jó kedvre tudott deríteni. Bepillantást enged a Fehér Ház b... több»
Zavaros de nagyon látványos
Az új Mad Max spin-of alapsztorija Furiosa élettörténetét dolgozza fel gyermekkorától egészen odáig, hogy Halhatatlan Joe főembere (imperátora) lesz. George Miller rendez... több»

70 Escobar  (2017)

2024. 05. 25.
Megidézi az egykori kokainkirályt
Javier Bardem kifejezetten kérte, hogy eljátszhassa a híres El Patront, azaz Pablo Escobart. Alakítása végül megosztó lett, bár kétségtelenül nagyon igyekezett. Szerintem... több»

36 Préda  (2022)

2024. 05. 25.
Igazi különlegesség
Mind a futurisztikus akciófilmek, mind pedig a sci-fi akciók körében különlegességnek számít Dan Trachtenberg 2022-es Predátor folytatása a Préda (Prey). Ami miatt egyedi... több»
2024. 05. 24.
Tipikusan közepes thriller
A horrorhoz nagyon gyenge, de a thriller műfajba simán befér Renny Harlin új feldolgozása, mely a 2008-as Hivatlanok nyomdokain halad, alacsonyabb színvonalú kivitelben. ... több»