Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81
Filmadatlap
 
32
Szereplők
33
Vélemények
70
Képek
1
Videók
Vasököl
 
sptt   2020. 07. 19.

legújabb vélemény

Vannak azok a tipikus hollywoodi filmek, amelyek egy percre sem tudják lekötni az embert és vannak azok, amelyek kiszámíthatóságuk, sablonosságuk ellenére igen. Talán a látványvilág, talán az emócióval történő játék, talán a humor, talán a színészi játék lehet az a plusz, ami a tipizálható sablonfilmek közül kiemel egyet-egyet és ez jelentkezik abban a pozitív érzésben, ahogy kijössz a moziból, ahogy lehajtod a laptop tetejét a film után, ahogy a mozis portálok átlag osztályzatait látod. Ez a film sablonos, de ezek közül egyértelműen a jobbak közé tartozik és ez többnyire (IMDB, TMDB, Rotten Tomatoes) tükröződik a pontszámokban is. 7/10

 
indingo   2017. 12. 30.

Picit olyan Disney mese érzések volt mikor néztem. A félárva kisfiú összebarátkozik konok édesapjával, tök véletlenül találnak egy robotot, amely szétver mindenkit.


 
dulkap   2015. 07. 30.

Abszolút nézhető a film, nekem tetszett. A történetből kihozták amit lehet mindezt úgy, hogy ízlésesen és megfelelően adagolták, az akciót, az érzelmekkel és egy csapatnyi humort. Technikailag teljesen rendben volt és a zene választás is tökéletes volt. Kellemes csalódás. Ha valaki nem vár többet a filmtől mint, hogy robotok verekednek robotokkal, akkor nagy csalódás nem érheti.

 
Deku   2017. 07. 18.

Habár Hugh Jackman-ről egyből a Rozsomák jut eszébe mindenkinek, szerintem ez is egyike a legjobb filmjeinek. A történet nem túl bonyolult de itt ez nem is hátrány. Egyszerűen fantasztikus.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 04.

Milyen filmeket csinálnak mostanában,te jó ég! Én Rocky filmeken nőttem fel,és Tysont láttam boxolni,Lennox Lewist,és most itt van ez a valami? Ejnye!

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

Transformers robotok kicsiben. Az elején elég furcsa volt ez a kívülről irányítjuk a robotokat dolog, de utána megszoktam. Tipikus amerikai film lett a vége.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Hugh Jackman miatt néztem csak meg a filmet és ha nem ő lett volna a főszereplő tuti végig se néztem volna. Allig van benne cselekmény és ha van is benne pár érdekes mozzanat, az is nagyon kiszámítható. Az apa fia jelenetek is sokszor szinte irritálóak voltak. A robotbunyók viszont nagyon látványosak és klasszak a zenék.

A film összbevétele 299 268 508 dollár volt (imdb.com).

 

Az egyik jegyszedőt a magyar származású Mary Magyari alakítja.

(Bogi87)
 

Abban a jelenetben, mikor Noisy Boy és Midas küzdenek, a One Man Army hallható Prodigy és Tom Morello előadásában. Eredetileg egyébként ez a Spawn-ban volt benne.

(Bogi87)
 

A betétdalok túlnyomó többségének műfaja rap.

(Bogi87)
 

Atom modelljének a kezét rádió-távirányítással mozgatták.

(Bogi87)
 

Összesen 26,5 robotmodellt gyártottak le, valamennyinek a feje hidraulikával mozgott.

(Bogi87)
 

A film bizonyos jeleneteinek forgatása során több mint 20 emberre volt szükség ahhoz, hogy valamennyi modellt mozgatni tudjanak.

(Bogi87)
 

Valamennyi harcosnak létrehozták a gyakorlatban is a modelljét és elkészítették a computeres animációját.

(Bogi87)
 

A filmhez kapcsolódóan piacra dobtak Atom, Zeusz, Noisy Boy, Midas, Twin Cities akciófigurákat a Jakks Pacific gondozásában, továbbá egy ring-játékkészletet.

(Bogi87)
 

A filmhez kapcsolódóan megjelent egy 200 oldalas robotboksz-biblia a FIVE33 gondozásában.

(Bogi87)
 

A kritikusoktól vagy vegyes, vagy teljes egészében pozitív kritikát kapott a film.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.