A legjobb filmek, amiket magyarul is nézhetsz az Amazon Prime-on!

Melyek a legjobb eredeti filmek, amiket az Amazon Prime Videón nézhetsz magyarul? Listánkban ezúttal erre kerestük a választ, és ki is válogattunk nektek tizenkét remek filmet, jó szívvel tudunk ajánlani. 

Számos valódi kincset tartalmaz az Amazon Prime Video katalógusa, amelyek már magyar szinkronnal vagy felirattal is megtekinthetőek. Mi pedig most ki is válogattuk számotokra a legjobbakat.

A szolgáltató legújabb sikerfilmje az Oscar-díjas Ron Howard A tizenhármak című valóse eseményeket feldolgozó, megrázó filmje, melynek főszerepeit Viggo Mortensen és Colin Farrell és Joel Edgerton alakítják. A film parádés fogadtatásban részesült a nézők és a kritikusok részéről is, tényleg kihagyhatatlan darab.

Az idei Oscar-szezon más filmek mellett Az élet Ricardóéknál című dráma miatt is hangos volt, melyet 3 kateógiában is Oscar-díjra jelöltek. Nem véletlenül, Aaron Sorkin neve egyébként is grancia a minőségre, új filmjéhez pedig olyan sztárokat szerzett meg, mint Nicole KidmanJavier Bardem és J.K. Simmons.

Valószínűleg sokan látták már, nem feltétlenül meg kell említenünk a streaming szolgáltató eddigi talán legnagyobb dobását, a Chris Pratt főszereplésével forgatott A holnap háborúja című akció sci-fit, de ezen kívül bőven van miből válogatni.

Ha létezik folytatás, amelyre minden filmrajongó várt, az az Amerikába jöttem 2, bár a film végül kevésbé váltotta be a hozzá fűzött reményeket, Eddie Murphy és Arsenio Hall még így is hozták azt a sokoldalú színészi teljesítményt, amelyre mindig is számíthattunk tőlük.

Nem kevésbé volt hangos az elmúlt időszakban a Borat utólagos mozifilm háza tája. Sacha Baron Cohennek ismét sikerült megbotránykoztatnia a fél világot, mindemellett pedig három Golden Globe-díjat is behúzott, illetve két-két Oscar és Arany Málna jelölést is sikerült összehoznia.

De nem is szeretnénk tovább húzni az időt, érdemes böngészni az alábbi listát, melyen csak olyan eredeti Amazon produkciókat találtok, melyeket magyar felirattal vagy szinkronnal nézhettek meg. Ha pedig sikerült választanotok, elegendő csupán kattintani a film adatlapján taláható Amazon Prime Video ikonra, amellyel közvetlenül el is érhetitek a tartalmat, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

(Legutóbbi frissítés: 2024. április 15.)

#61

dráma | fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

Mit tennél, ha elutazhatnál a szeretteid múltjába, meggyógyíthatnád a traumáikat, megoldhatnád a problémáikat, és tökéletes partnerré változtathatnád őket?

#60

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy intim portré és filmes óda a jazz-óriás Wayne Shorter életéhez és zenéjéhez. A film három részből áll, amelyek mindegyike Shorter életének és zenéjének egy-egy... több»

A háromrészes portré a márciusban elhunyt, nagyra becsült és befolyásos szaxofonos életét és zenéjét mutatja be. A Wayne Shorter: Zero Gravity című filmben Dorsay Alavi rendező három, nagyjából egyórás epizódban meséli el történetét, amelyeket "portáloknak" neveztek el, ami a Shorter által vallott buddhizmusra, valamint az általa imádott sci-fire és fantasyre utal.
#59

45 Medellin  (2023)

(1)

vígjáték

Amazon Prime Video

Hogy megmentse kisöccsét a Medellín-kartell veszélyes narkósainak kezéből, Reda egy olyan tervet sző, amely éppoly egyszerű, mint amilyen őrült: összeállít egy csapatot, és... több»

A Franciaországból érkező akcióvígjátékban megismerhetjük Redát, aki testvére megmentése érdekében összeállít egy őrült csapatot, hogy rajtaüssenek egy kolumbiai drogkartellen.
#58

47 Sentinelle  (2023)

(1)

akció | krimi | vígjáték

Amazon Prime Video

François Sentinelle kettős életet él. Napközben ő Réunion szigetének legfelkapottabb zsaruja, aki kemény módszereiről és virágos ingeiről ismert, és híres sárga... több»

A Sentinelle egy amolyan krimiparódia, amiben a botcsinálta rendőrfőnököt ismerhetjük meg, aki - szinte csak tévedésből - egyre közelebb kerül egy bonyolult ügy megoldásához. Amikor egy névtelen terrorista csoport megfenyegeti a francia elnököt, az megbízza a rendőrfőnököt és zenészt, François Sentinelle-t, hogy kapja el őket.
#57

49 Karácsonyi fénytusa  (2023)

(5) (3)

fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy férfi elhatározza, hogy megnyeri a környék éves karácsonyi dekorációs versenyét. Megállapodást köt egy manóval, hogy segítsen neki nyerni – és a manó olyan varázslatot... több»

A Karácsonyi fénytusa egy karácsonyi vígjáték, amelyet Reginald Hudlin rendezett és Kelly Younger írt. A film főszereplői Eddie Murphy, Tracee Ellis Ross, Jillian Bell, Thaddeus J. Mixon, Ken Marino, Trevante Rhodes, David Alan Grier és Nick Offerman. A történet szerint főhősünk szeretné megnyerni a legszebben feldíszített ház díját a szomszédságban, ezért alkut köt egy gonosz manóval, aki sok problémát okoz neki az ünnepi időszakban.
#56

50 A manóba  (2023)

vígjáték

Amazon Prime Video

Trip egy szokatlan elf. A Mikulás segítőjeként úgy tűnik, hogy inkább csak bizarr fegyvereket tud építeni, mint játékokat. A sors úgy hozza, hogy találkozik Eliával, egy... több»

Egy nehéz sorsú gyerek, akit kortársai kirekesztenek és bántalmaznak egy váratlan társra lel a télapó egyik manójának személyében - viszont ez nem egy hétköznapi manó, hiszen valamiért bármit is épít, abból mindig valamiféle fegyver lesz. Jelen esetben ez azonban inkább előny, mint hátrány.
#55

50 Távol az ég  (2022)

(1)

dráma

Amazon Prime Video

Miután pilótájuk váratlanul meghal a repülés közben, Doug White-nak (Dennis Quaid) biztonságosan le kell szállnia a repülővel, és meg kell mentenie egész családját a... több»

Egy amerikai dráma Sean McNamara rendezésében, Dennis Quaid, Heather Graham és Jesse Metcalfe főszereplésével. Egy apa a feleségével és lányaival egy magánrepülőgépre száll. A levegőben a pilóta hirtelen meghal. Az apának kell kényszerleszállást végrehajtania, hogy megmentse a családját.
#54

családi | romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy nő életét követhetjük figyelemmel, amikor egy másnak szánt eljegyzési gyűrű elvezeti ahhoz a személyhez, akivel együtt kellene lennie. több»

A Valami a Tiffanytól egy romantikus vígjáték, amelyet Daryl Wein rendezett Tamara Chestna forgatókönyvéből, Melissa Hill azonos című regénye alapján. A film főszereplői Zoey Deutch és Kendrick Sampson.
#53

vígjáték

Amazon Prime Video

A családi feszültségek elszabadulnak a testvérek között a féltestvérük vidéki esküvője előtti héten. több»

Az Emberek, akiket gyűlölünk az esküvőkön egy 2022-ben bemutatott amerikai vígjáték, amelyet Claire Scanlon rendezett a Molyneux nővérek forgatókönyvéből, Grant Ginder 2016-ban megjelent azonos című regénye alapján. A főbb szerepekben Allison Janney, Ben Platt, Cynthia Addai-Robinson és Kristen Bell látható.
#52

akció | fantasy | horror

Amazon Prime Video

A második világháború idején a Fülöp-szigeteken rekedt fiatal lány rájön, hogy haldokló édesanyja védelmének kötelessége bonyolódik, mivel elkövet egy hibát, és megbízik... több»

Az Anyám bőrében egy horrorfilm, amelyet Kenneth Dagatan írt és rendezett. A főbb szerepekben Beauty Gonzalez, Felicity Kyle Napuli, James Mavie Estrella, Angeli Bayani, Ronnie Lazaro, Arnold Reyes, Noel Sto. Domingo és Jasmine Curtis-Smith látható. A film cselekménye a második világháború idején játszódik, és egy fiatal lányt ismerhetünk meg, aki haldokló édesanyja ápolása közben megismerkedik egy húsevő tündérrel.
#51

dráma

Amazon Prime Video | HBO Max

Bácsikája New York-i bárjában egy fiatal srác igazi apafigurát keres, akire felnézhet.

George Clooney rendezte, a főszerepben pedig Ben Afflekc és Christopher Lloyd láthatók. A dráma egy New York-i bárban játszódik, ahová a tulajdonos unokaöccse, a jóeszű JR csak azért jár, hogy a felnőttek sör melletti életbölcsességét hallgassa. A filmJ. R. Moehringer életrajzán alapul.
#50

54 Amerikába jöttem 2  (2021)

(14) (10)

vígjáték

Amazon Prime Video

Nem sokkal azt megelőzően, hogy Akeem Joffer (Eddie Murphy) végre Zamunda jogos királyává válna, a trónörökös rádöbben, hogy van egy soha nem látott fia az Egyesült... több»

Eddie Murphy egyik első nagy mozisikerének folytatása. Akeem immár Zamunda királya, aki boldogságban irányítja országát. Egészen addig, amíg fel nem bukkan valaki, aki azt állítja magáról, hogy az ő fia, aki akkor fogant, amikor Akeem New Yorkban próbált szerencsét.
#49

55 Cassandro  (2023)

(1)

dráma

Amazon Prime Video

Cassandro igaz története, aki egy Saúl Armendáriz által megalkotott "egzotikus" karakter, egy El Pasó-i meleg amatőr birkózó, aki nemzetközi hírnévre tett szert. több»

A Cassandro egy életrajzi drámafilm, amelyet Roger Ross Williams (rendezői debütálásában) rendezett. A főbb szerepekben Gael García Bernal, Roberta Colindrez, Perla De La Rosa, Joaquín Cosío, Raúl Castillo, El Hijo del Santo és Bad Bunny látható. Az 1980-as évek elején megismerhetjük Saúl Armendáriz meleg birkózót, aki a texasi El Pasóban él, és rendszeresen átmegy a mexikói Ciudad Juárezbe, hogy részt vegyen a lucha libre birkózó mérkőzéseken.
#48

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

A történet Ana, a feltörekvő művészeti gyakornokot követi, akit szuper főnöke egy utolsó pillanatban meghív egy londoni üzleti útra, és aki a repülőn találkozik a jóképű... több»

A csaj, aki képben van egy romantikus vígjáték Carlson Young rendezésében, Camila Mendes, Archie Renaux, Thomas Kretschmann, Grégory Montel, Lena Olin és Marisa Tomei főszereplésével. A történetben Ana egy ambiciózus gyakornok, aki a művészvilágban álmodik karrierről, miközben megpróbál imponálni igényes főnökének, Claire-nek.
#47

vígjáték

Amazon Prime Video

Elcserélték a karácsonyt – megint. Vajon Hayley és James kapcsolata túlélhet-e egy újabb viharos családi karácsonyt, vagy a közös jövőjük letért a helyes útról? több»

A Kié lesz a karácsony 2 egy romantikus vígjáték az Amazon Studios gyártásában. A film a 2022-ben megjelent Kié lesz a karácsony? folytatása. A visszatérők a forgatókönyvíró Tom Parry, a rendező Jim O'Hanlon, valamint a sztárok: Asa Butterfield, Cora Kirk, Daniel Mays, Angela Griffin és Alex Jennings. Jane Krakowski is csatlakozott a szereplőgárdához.
#46

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Ally utazása során minden korábbi döntését megkérdőjelezi, az út során ráadásul találkozik egy fiatal nővel, Cassidyvel, aki mellett úgy érzi, újra az a férfi tud lenni,... több»

Az Ismerős a múltból egy 2023-ban bemutatott amerikai romantikus vígjáték, melynek társírója és rendezője Dave Franco. A film főszereplői Alison Brie, Jay Ellis és Kiersey Clemons. Ally a Desszert-sziget című sikeres, de egyre fogyatkozó valóságshow-sorozat showrunnere. A nézettség növelése érdekében személyesen interjúvolja meg az évad győztes versenyzőjét, és ráveszi, hogy sírjon a kamera előtt, miközben válaszol a nemrég történt válásáról szóló kérdésekre. Ally azt reméli, hogy ez újjáéleszti a műsort, de a producerek ragaszkodnak hozzá, hogy megszüntetik.
#45

55 Az új hely  (2022)

(1)

dráma | thriller

Amazon Prime Video

Két afroamerikai nő elkezdi megosztani egymással nyugtalanító tapasztalatait egy túlnyomórészt fehér főiskolán, New Englandben. több»

Egy kellemes thriller egy kísértetjárta egyetemen. Két színesbőrű nő próbál meg érvényesülni az egyetemen, ahol a politika és a kiváltságok miatt alig van lehetőségük bizonyítani. Amikor a kísérteties események megszaporodnak, nyomozni kezdenek és kiderül, hogy az egyetemet egy olyan dombra építették, ahol régen boszorkányokat akasztottak fel.
#44

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Lucia (Ana Serradilla) egyedülálló anyja Leónak (Olivia Duflos), egy kislánynak, akinek egyetlen illúziója a karácsony, főleg azért, mert az varázslatos, de azért is, mert azt... több»

Lucia egy kislány egyedülálló anyukája, aki imádja a karácsonyt. Egyik este egy vakrandin találkozik Sergióval. Nem tudja, hogy közölje a lányával az új barátjának hírét, ezért azt füllenti, hogy Sergio igazából a Mikulás. Sergio természetesen mindent elkövet, hogy meggyőzze Leót a dologról, azonban a lány rájön az igazságra. Ennek ellenére a lány felkeresi Sergiót az éttermében, ahol egy levélben azt kéri tőle, hogy ajándékozzon neki egy szerető családot karácsonyra.
#43

58 Lagos bandái  (2023)

(1)

krimi

Amazon Prime Video

Egy baráti társaság története, akiknek mindannyiuknak a saját sorsukkal kell megbirkózniuk, miközben a lagos-i Isale Eko nyüzsgő utcáin és szomszédságában nőnek fel. több»

A Lagos bandái a testvériség és az árulás, a versengő lojalitás és a véres megtorlás története egy olyan helyen, ahol a hatalmas politikai vezetők által támogatott bandák uralják az utcákat. Az Isale Eko, a szegénységgel és bűnözéssel teli negyed szédítő nyüzsgése és lármája közepette kibontakozó film egy olyan város peremén zajló életről nyújt portrét, amelynek a gyors szerencse ígérete a legtöbbek számára elérhetetlen.
#42

dráma | életrajzi

Amazon Prime Video | HBO Max

Lucy és Desi egy olyan kihívással találják szemben magukat, amely könnyen véget vethet házasságuknak és karrierjüknek egyaránt. több»

Nicole Kidman, Javier Bardem, J.K. Simmons. Nem akármilyen szereplőgárdával készült ez az életrajzi film, amely  az I Love Lucy című sorozat készítésének kulisszái mögé vezet be minket. A film két szereplő, Lucille Ball és Desi Armaz életét és harcát mutatja be, hogy ne csak a sorozatot, de a házasságukat is meg tudják menteni.
#41

akció

Amazon Prime Video

Az első film eseményeit követően Sayen az Atacama-sivatagba érkezik, hogy az Actaeon, a családja tragikus elvesztéséért és az egész chilei ökoszisztéma pusztulásáért felelős... több»

Sayen, aki ma már az ország egyik legkeresettebb bűnözője, az Atacama-sivatagba érkezik egy nyomot követve az Actaeon elleni küldetésében, amely multinacionális szervezet felelős családja tragikus elvesztéséért és az ökoszisztémák pusztulásáért egész Chilében. Ott új szövetségesekre talál, akik csatlakoznak hozzá az Actaeon és annak igazgatója, Máximo Torres elpusztításához vezető útján... A trilógia második része.
#40

62 Országúti diszkó  (2024)

(22) (14)

akció | thriller

Amazon Prime Video

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»

Egy volt középsúlyú UFC harcos, Elwood Dalton abból él, hogy átver különféle bunyósokat az illegális ketrecharcokban. Egy napon Frankie felkeresi őt, a Florida Keys-ben található Glass Key nevű közösségében lévő, féktelen országúti diszkó tulajdonosa, aki felaajánlja neki a vezetői kidobó posztot. Dalton kezdetben habozik, de elfogadja az ajánlatot, miután épphogy elkerül egy öngyilkossági kísérletet egy tehervonattal, amely tönkreteszi az autóját.
#39

dokumentum

Amazon Prime Video

Tyler Perry író, színész, filmrendező, stúdióvezető és médiamágnás, de e szórakoztatóipari mogul mögött egy olyan ember rejtőzik, aki alázatosan dolgozik azon, hogy... több»

Rendező: Gelila Bekele, Armani Ortiz
Szereplők: Tyler Perry
A dokumentumfilm Tyler Perry hollywoodi mogul életét és vitáit, botrányait mutatja be.
#38

60 Ne küldj el  (2022)

(2)

dráma

Amazon Prime Video

Miután az egyedülálló apa kénytelen szembesülni azzal, hogy agydaganatot diagnosztizáltak nála, elviszi vonakodó, tinédzser lányát egy útra, hogy megtalálják az anyját, aki... több»

A Ne küldj el egy 2022-es drámai elemekkel tarkított vígjáték Hannah Marks rendezésében, míg a főszerepekben John Cho és Mia Isaac látható. A film a Tribeca Filmfesztiválon debütált, mielőtt bemutatták voln az Amazon Prime Videón. A történet szerint amikor az egyedülálló apa, Max (John Cho) megtudja, hogy halálos betegségben szenved, úgy dönt, hogy minden idején tinédzser lányának, Wallynak (Mia Isaac) szenteli. A régóta várt vezetési leckék ígéretével meggyőzi Wallyt, hogy tartson vele egy autós útra Kaliforniából New Orleansba, a 20. egyetemi osztálytalálkozójára, és titokban reméli, hogy ott újra találkozhat a lány anyjával, aki már régen elhagyta őket. Bár a film vegyes kritikai fogadtatásban részesült, a nézők többsége pozitívan értékelte.
#37

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Amelia és Archie gyerekkori barátok. Archie mindig is titokban tartotta szerelmét, ám amikor Amelia bátorságot gyűjt, hogy kinyilvánítsa érzéseit, belezúg Billy Walshba, az új... több»

A filmben Amélia és Archie gyermekkori barátok - Archie titokban mindig is szerette a lányt, azonban nem volt bátorsága bevallani érzelmeit. Amikor végre összeszedi magát, Amélia kétségbeesetten belezúg az új cserediákba, Billy Walschba. Archie mindent megtesz, hogy szétválassza őket - és egyre csak közelebb kerülnek egymáshoz.
#36

62 Határtalan éj  (2019)

(7)

fantasy | misztikus | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

Az ötvenes években, az űrkorszak hajnalán egy új-mexikói telefonközpontos és egy rádiós dj egy furcsa rádiós frekvenciát talál, ami örökre megváltoztathatja a jelent, a... több»

Az '50-es években, amikor az UFO-észlelések mindennaposnak számítottak, egy fiatal telefonközpontos lány és egy rádiós műsorvezető is különös adást és jeleket fognak. A filmben van minden, ami egy klasszikus '50-es évekbeli összeesküvéselméletes mozihoz kell: titkos hangfelvételek, névtelen fenyegető telefonhívások, lehallgatások és hasonlók.
#35

60 Ricky Stanicky  (2024)

(5)

vígjáték

Amazon Prime Video

Amikor három tinédzser csínyt követ el, és felgyújt egy házat, létrehoznak egy Ricky Stanicky nevű hamis személyt, hogy magára vállalja a felelősséget. Húsz évvel később... több»

A Ricky Stanicky egy vígjáték, amiben Zac Efron és John Cena szerepelnek. A történet egy baráti csapatot követ nyomon, akik fiatalkorukban kitaláltak egy képzeletbeli havert, akire rákentek minden csínytevést amit elkövettek. Ez a jó szokásuk felnőttkorukra is fennmaradt, azonban a problémák ott kezdődnek, amikor többen is találkozni szeretnének a bizonyos Ricky Stanicky-vel.
#34

63 Még mindig szexi  (2024)

(1)

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

A 30-as Maddalena élete egy zsákutcába szorult karrier és egy sor borzalmas randi miatt egy teljes káosz. Egészen addig, amíg egy nap találkozik egy valószínűtlen őrangyallal,... több»

A filmben Magdalena szembesül azzal, hogy 30-on túl a magánélete romokban hever és nem is érzi a motivációt, hogy ezen változtasson. Azonban egy napon egy szokatlan őrangyal jelenik meg előtte - egy híres pornószínésznő alakjában, aki tanácsokat ad neki és megpróbálja helyrerakni a nő kaotikus életét.
#33

65 A rendőröm  (2022)

(2) (1)

dráma | romantikus

HBO Max (2024.05.03.) | Amazon Prime Video | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Patrick érkezése Marion és Tom otthonába 40 évvel ezelőtt eltemetett sebeket tép fel. több»

A rendőröm egy 2022-es amerikai romantikus dráma, amely Bethan Roberts azonos című 2012-es regénye alapján készült, Michael Grandage rendezésében. A film főszereplői Harry Styles, Emma Corrin, Gina McKee, Linus Roache, David Dawson és Rupert Everett.
#32

dráma

Amazon Prime Video

Fiktív beszámoló egy hihetetlen éjszakáról, mely során Muhammad Ali, Macolm X, Sam Cooke és Jim Brown találkoztak, hogy megvitassák szerepüket a hatvanas évek polgárjogi és... több»

A fiktív sztori azon az éjszakán játszódik 1964-ben, amikor is egy bizonyos Cassius Clay kiüti a ringben Sonny Listont. Ezen az éjszakán találkozik egy nagy sportoló, egy nagy zenész és egy nagy polgárjogi aktivista, akik emléket állítanak a kiütéses győzelemnek.
#31

dokumentum

Amazon Prime Video

Judy Blume és az olvasók nemzedékei, akiket a művei inspiráltak. Megvizsgálja a popkultúrára gyakorolt hatását és a pubertáskorról és a szexről szóló őszinteségével... több»

A Judy Blume örökké egy dokumentumfilm, amelynek középpontjában Judy Blume amerikai írónő áll, rendezői Davina Pardo és Leah Wolchok. A dokumentumfilm Judy Blume életét, karrierjét és örökségét mutatja be, beleértve a néhány betiltott könyvével kapcsolatos tapasztalatait, valamint a szólásszabadság jelenlegi helyzetét az Egyesült Államokban.
#30

dráma | sci-fi

Amazon Prime Video

Jose Hernandez az első mezőgazdasági munkás, aki az űrbe utazott. Történet a kitartásról, a közösségről és az áldozatvállalásról egy lehetetlen álom megvalósítása... több»

A Fényévnyi távolban egy életrajzi drámafilm, amely José M. Hernández, az első mexikói-amerikai űrhajós életét mutatja be, akit Michael Peña alakít. A filmet Alejandra Marquez Abella rendezte Bettina Gilois forgatókönyvéből, amelyet Hernán Jiménez és Abella írt újra, és Hernández Reaching for the Stars című önéletrajzi könyve alapján készült. A történetben José M. Hernández bevándorló mezőgazdasági munkások gyermeke, aki családjával együtt a földeken dolgozik, bár szülei gondoskodnak arról is, hogy iskolába járjon. Egy nap a tanárnő megbízza az osztályát, hogy írjanak egy esszét arról, hogy mi az álmuk. Aznap este José végignézi az Apollo Hold-misszió indítását, és azonnal eldönti, hogy űrhajós szeretne lenni. Éveken át keményen dolgozik és tanul, hogy a NASA mérnöke lehessen, és többször is sikertelenül jelentkezik az űrhajósképző programra, mire végül felveszik.
#29

dráma | romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Jane-t az extrovertált legjobb barátnője, Corinne (Odessa A'zion) meggyőzi, hogy egy éven át készítsen süteményeket, és vigye őket bárokba azzal a céllal, hogy férfiakkal... több»

Jane és Corinne gyerekkoruk óta a legjobb barátnők, és most együtt laknak Los Angelesben. A társaságkedvelő Corinne azt reméli, hogy főnökéhez, Benitához hasonlóan tehetségkutató ügynök lesz egy ügynökségnél, ahol a félénk Jane a postázóban dolgozik. Jane szülei azt várják tőle, hogy ügyvéd lesz, de Jane szenvedélye a sütés. Corinne abban a reményben, hogy a lány kitör a burokból, és megtalálja a saját útját, arra ösztökéli Jane-t, hogy vigyen süteményeket a Los Angeles-szerte található bárokba, ahol talán egy férfival is találkozik. Mielőtt véghezvinnék 50 süteményes tervüket, Corinne-nál agydaganatot diagnosztizálnak. Jane felajánlja, hogy Corinne szüleinek ellenérzései ellenére is gondoskodik róla. De a lány állapota egyre rosszabbodik.
#28

68 Szerepjáték  (2024)

(4)

akció | thriller

Amazon Prime Video

A film cselekménye egy fiatal házaspár körül bontakozik ki, akiknek a múltja teljesen felforgatja az életüket a jelenben. több»

A Szerepjáték egy akció-vígjáték, amelyet Thomas Vincent rendezett és Seth Owen írt. A film főszereplői Kaley Cuoco, David Oyelowo, Rudi Dharmalingam, Connie Nielsen és Bill Nighy. A történetben egy házaspárt ismerhetünk meg, akik egy kis szerepjátékkal szeretnék feldobni kapcsolatukat, azonbon félúton kiderül, hogy a feleség egy bérgyilkos.
#27

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

A Casey McQuiston azonos című regénye alapján készült történet középpontjában Alex Claremont-Diaz, az Egyesült Államok elnökének fia és a fiatal walesi herceg, Henry... több»

A film egy romantikus vígjáték, amelyet Matthew Lopez rendezett játékfilmes rendezői debütálásában, a Ted Malawerrel közösen írt forgatókönyv alapján. A film Casey McQuiston 2019-es, azonos című regénye alapján készült, a főszerepekben Taylor Zakhar Perez és Nicholas Galitzine láthatóak, mint az Egyesült Államok elnökének fia, illetve egy brit herceg, akik egymásba szeretnek. Mellékszerepekben feltűnik még Clifton Collins, Jr., Sarah Shahi, Rachel Hilson, Stephen Fry és Uma Thurman.
#26

70 Música  (2024)

musical | romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

A film egy fiatalembert követ, akit a fejében lévő zene gyötör, és akinek meg kell birkóznia a bizonytalan jövővel, miközben a szerelem, a család és a brazil kultúra között... több»

Egy brazil származású fiatalember az Egyesült Államokban él és mindenben a zenét látja - végigkíséri mindennapjait, életének minden egyes pillanatát. Mindezek mellett a kérdéses jövőkép, a szerelem és kultúrális hovatartozás kérdései is gyötrik, miközben próbál kiegyensúlyozott életet létrehozni magának.
#25

70 A temetés  (2023)

(4) (2)

dráma

Amazon Prime Video

A valós események által inspirált filmben egy ügyvéd segít egy temetkezési vállalat tulajdonosának megmenteni családi vállalkozását egy óriáscégtől, feltárva a faji... több»

1995-ben Willie E. Gary, egy rendhagyó módszereiről híres, lenyűgöző tapasztalatokkal rendelkező ügyvéd, segít a pénzügyi nehézségekkel küzdő temetkezési vállalat tulajdonosának, Jeremiah Joseph O'Keefe-nek beperelni egy nagy temetkezési vállalatot, a Loewen Groupot egy szerződéses vita miatt.
#24

70 Frida  (2024)

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy nyers és varázslatos utazás az ikonikus művész, Frida Kahlo életébe, saját szavaival, naplókból, levelekből, esszékből és interjúkból. A felejthetetlen műalkotások... több»

Rendező: Carla Gutierrez
Szereplők: Frida Kahlo
A dokumentumfilm Frida életét és munkásságát mutatja be írásain és a vele készített interjúkon keresztül, ötvözve animációs technikákkal. Megismerhetjük kapcsolatát Diego Rivera festővel, balesetének történetét és következményeit, valamint életének fontosabb állomásait.
#23

akció | animáció | kaland

Amazon Prime Video

A kis Damian Wayne szembeszáll az ellenséggel a városában, miután egyedül találja magát a Wayne Manorban. több»

Rendező: Mike Roth
A Kiskarácsony, Batkarácsony egy animációs szuperhősfilm, amelyet Mike Roth rendezett, a forgatókönyvet Morgan Evans és Jase Ricci írták. A filmben Yonas Kibreab, Luke Wilson, James Cromwell és David Hornsby hangját hallhatjuk. A filmben Damiannak karácsonykor meg kell védenie a Wayne Manor-t a gonosztevőktől.
#22

70 La Caída  (2022)

dráma | sportfilm

Amazon Prime Video

A díjnyertes Lucía Puenzótól érkező drámai történet, amely a kapcsolatok bonyolultságáról szól, amikor egy olyan háttér előtt játszódik, ahol a győzelmet a végső... több»

Marielnek, a veterán búvárúszónak van egy utolsó esélye, hogy beteljesítse olimpiai álmát, ám egy szörnyű igazságra derül fény, amely élete legfontosabb kérdésével szembesíti: vajon a győzelem a legnagyobb álom definíciója?
#21

70 Tudatosság  (2023)

(2)

thriller

Amazon Prime Video

Ian egy tinédzser, aki az apjával él egy külvárosban, kisebb csalásokat folytat, kihasználva azon képességét, hogy képi illúziókat tud kelteni gyanútlan áldozatai kárára. A... több»

A Tudatosság egy spanyol-amerikai sci-fi thriller, amelyet Daniel Benmayor rendezett Benmayor, Iván Ledesma és Manuel Burque forgatókönyvéből. A főszerepekben Carlos Scholz mellett María Pedraza, Pedro Alonso, Lela Loren és Óscar Jaenada látható. A történetben egy fiú, aki különleges tehetséggel van megáldva, segít apjának kisebb rablásokat, lopásokat elkövetni. A probléma akkor kezdődik, amikor adottsága elkezd kicsúszni az irányítása alól.
#20

akció | romantikus

Amazon Prime Video

Egy sikeres bokszedző rájön, hogy barátja, a regnáló bajnok megcsalta őt a saját húgával. Elindul, hogy bosszút álljon, és edzze az egyetlen embert, aki képes lenne őt... több»

Az azonos című regény alapján készült Tökéletes függőség Sienna Lane-t, a briliáns bokszedzőt követi nyomon, akinek tökéletes élete darabokra hullik, miután rajtakapja barátját, a kevert harcművészetek bajnokát, Jaxet, amint lefekszik a nővérével. A bosszúra vágyó Sienna úgy dönt, hogy Jax riválisát, Kaydent fogja edzeni, és kettejüket összeköti a közös vágy, hogy Jaxet megalázzák a ringben. Ez az egyszerűnek tűnő terv azonban tovább bonyolódik, amikor Sienna és Kayden elkezdenek érzéseket táplálni egymás iránt.
#19

dráma | zenés

Amazon Prime Video

A két testvérnek, Titónak és Pacónak ugyanaz az álma: betörni a rapzene világába. Paco született előadóművész, Tito pedig úgy tud írni, mint senki más, de az ambíció, az... több»

A felnőtté válásról szóló dráma Tito és Paco történetét követi nyomon, két testvérét, akik Milánóban nőttek fel, és ugyanaz az álmuk: be akarnak törni a rap világába, és a zenén keresztül hallatni magukat. A duó látszólag sikerre van ítélve - Paco született előadóművész, Tito pedig úgy tud írni, mint senki más -, de az ambíció, az élet és az egyazon nő iránti szerelem próbára teszi a köteléküket.
#18

horror | vígjáték

Amazon Prime Video

Amikor a hírhedt „Sweet Sixteen Killer” 35 évvel az első gyilkosságsorozata után visszatér, hogy újabb áldozatot követeljen, a 17 éves Jamie véletlenül visszautazik az... több»

A Gyilkos a múltból egy horrorvígjáték, amelyet Nahnatchka Khan rendezett David Matalon, Sasha Perl-Raver és Jen D'Angelo forgatókönyvéből. A főszerepekben Kiernan Shipka, Olivia Holt, Julie Bowen és Randall Park láthatóak. A történetben Jamie (Shipka), miután édesanyja barátait meggyilkolja a Sweet Sixteen Killer Halloween alkalmából, visszautazik az időben 1987-be, ahol összeáll az anyjával, hogy megállítsák a leendő gyilkost, és visszatérjenek a saját idősíkjukba, mielőtt örökre a múlt csapdájába esne.
#17

73 Borat utólagos mozifilm  (2020)

(10) (7)

vígjáték

Amazon Prime Video | HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A 2006-os vígjáték folytatása, amely egy fiktív kazah televíziós újságíró, Borat valós kalandjait tárja a nézők elé. több»

Az első Borat mozi valóságos kultfilmmé vált az évek során, de Sasha Baron Cohen csak 2020-ban készítette el a folytatást. A kazah nép gyermeke visszatér Amerikába, ám ezúttal magával viszi lányát is. A film azért érdekes, mert a jelenetekben, amiket látunk benne, a szereplők nem tudták, hogy csak egy forgatáson vannak.
#16

73 A dada  (2022)

(3)

horror | thriller

Amazon Prime Video

Aisa bevándorlóként állást vállal egy Upper East Side-i családnál, hogy dadusként a gyermekükre vigyázzon. Rövidesen azonban kénytelen szembesülni a család szörnyű titkaival. több»

A dada egy amerikai horrorfilm, amely Nikyatu Jusu író és rendező első filmje. A főbb szerepekben Anna Diop, Michelle Monaghan, Sinqua Walls, Morgan Spector, Rose Decker és Leslie Uggams látható. Jason Blum producerként dolgozott a produkción. A film története egy illegális bevándorlót követ nyomon - Aisha New Yorkban dolgozik dadusként, és abban reménykedik, hogy elhozhatja saját gyermekét is Szenegálból. Sajnos dédelgetett álma szétesni látszik.
#15

családi | vígjáték

Amazon Prime Video | TV-ben (SuperTV2, csütörtök 01:33)

Peter és Emma összefognak, hogy szabotálják exeik új kapcsolatát, tervük azonban egy kicsit másként alakul, mint várták. több»

Klasszikus exes komédia. Peter és Emma nem sokkal azután találkoznak, hogy minkettőjüket ugyanazon a napon dobta ki az előző párjuk. Bosszút esküdnek exeik ellen és segítik egymást a másik fél új kapcsolatának szabotálásában. Ebből persze egy rakás kínos jelenet és új románc születik.
#14

74 Csodálatos fiú  (2018)

(12) (11)

dráma | életrajzi

Amazon Prime Video

Egy magával ragadó, emberi történet, amely két bestseller, David és Nic memoárja nyomán készült. Az újságíróként dolgozó David Sheff egészen nyugodt, hétköznapi életet... több»

A film egy apa-fia páros önéletrajzi regényeit dolgozza fel. David, a befutott újságíró élete a feje tetejére áll, amikor felbukkan előző házasságából született fia, Nic. A fiúról kiderül, hogy súlyos drogproblémákkal küzd és könnyen lehet, hogy már csak az apja segíthet neki függősége legyőzésében. De Davidnek közben az új családjára is gondolnia kell.
#13

76 Szitu van  (2022)

(3)

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video

A legendás bulizás éjszakájára készülő három főiskolásnak mérlegelnie kell, hogy milyen érvek és ellenérvek szólnak a rendőrség hívása mellett, amikor egy váratlan... több»

Két fekete férfi története, akik egy olyan helyzetben találják magukat, amely, mondjuk úgy, egyhén szólva sem ideális. Adott, egy "tudom, hogy furcsán néz ki, ez az egész csak félreértés" típusú szituáció, ami váratlan fordulatokat eredményez, és garantáltan egy élmény lesz. Carey Williams rendező és K.D. Davila forgatókönyvíró fogták a 2018-as, azonos című rövidfilmjüket - amely a Sundance-en és az SXSW-n is elismeréseket nyert -, és egy vígjáték-thrillerré bővítették, amely egyszerre hidal át műfajokat és ad erőteljes társadalmi kommentárt. Nem csak mi állítjuk, hogy érdemes megnézni, a kritikusok is csak méltatni tudták.
#12

77 A holnap háborúja  (2021)

(34) (9)

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video | HBO Max

A futurisztikus háború kimenetele azon áll vagy bukik, hogy egy férfi képes-e szembenézni múltjának kísérteteivel. Az emberiség vesztésre áll az idegenekkel vívott harcban,... több»

Egy nap katonák érkeznek a jövőből, hogy elmondják, az emberiség vesztésre áll egy idegen civilizációval szemben. Hogy mégis legyen esélyük a győzelemre, a múltból toboroznak katonákat a jövőbe. Hogy ne boruljon fel az időfolyam, olyanokat visznek el harcolni, akik egyébként sem élték volna meg a háborút. De van egy csavar.
#11

78 Én vétkem  (2023)

(2)

dráma | romantikus

Amazon Prime Video

Noah-nak hátra kell hagynia városát, barátját és barátait, és anyja új, gazdag férjének kastélyába kell költöznie. Ott találkozik Nickkel, az új mostohatestvérével.... több»

Az Én vétkem (spanyolul: Culpa mía) egy romantikus film, amelyet Domingo González rendezett, Nicole Wallace és Gabriel Guevara főszereplésével. A film Mercedes Ron azonos című története alapján készült. A cselekmény a 17 éves Noah és gazdag mostohatestvére, Nick közötti tiltott románcot követi nyomon.
#10

80 Vadmacska  (2022)

dokumentum

Amazon Prime Video

Az afganisztáni háborúból hazatérő fiatal brit katona, aki depresszióval és traumájával küzd, az Amazonas esőerdejében talál egy második esélyt, amikor találkozik egy... több»

A Vadmacska egy fiatal háborús veterán érzelmes és inspiráló történetét meséli el az Amazonasra vezető útján. Ott találkozik egy fiatal nővel, aki egy vadon élő állatokat mentő és rehabilitációs központot vezet, és az élete új értelmet nyer, amikor rábízzák egy elárvult ocelotbébi életét. Menekülni akar az élettől, mindeközben rálép a gyógyulás útjára.
#9

80 A beavatott  (2023)

dráma | krimi | thriller

Amazon Prime Video

Ki adta a parancsot? Ezt a kérdést hallani Kasbah városában, és Frank Molina kész bármit megtenni, hogy kiderítse az igazságot. több»

Egy olyan jövőben, ahol a tiszta víz hiánycikknek számít Frank Molina ujságíró szembenéz démonaival annak érdekében, hogy felderítsen egy gyilkossági ügyet.
#8

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy hihetetlen és igaz történet a kisgyermekkori tanárokról és barátaikról, a Wiggles-ről, akik a rock 'n' roll útján milliók szívébe lopták be magukat világszerte. több»

A dokumentumfilm a The Wiggles zenekar kulisszái mögé látogat el. Három óvodapedagógus, Anthony, Murray és Greg, valamint barátjuk, Jeff történetét mutatja be, amint minden akadállyal dacolva minden idők egyik legsikeresebb gyerekműsorává váltak.
#7

dráma

Amazon Prime Video

Sonny Vaccaro, a Nike márkaigazgatója és Phil Knight, a Nike alapítója arra törekszenek, hogy forradalmasítsák a piacot azzal, hogy a kosárlabdázó legendát, Michael Jordant... több»

Az Air egy életrajzi sportdráma, amelyet Ben Affleck rendezett és Alex Convery írt. A film valós eseményeken alapul, amelyek az Air Jordan kosárlabdacipő eredetéről szólnak. 1984-ben az oregoni székhelyű Nike, Inc. az alacsony eladások miatt a kosárlabdacipő részleg bezárásának küszöbén áll. Erre válaszul Rob Strasser marketing alelnök, valamint Phil Knight társalapító és vezérigazgató megbízza a Nike kosárlabda tehetségkutatóját, Sonny Vaccarót, hogy találjon egy új szóvivőt a Nike kosárlabdacipők számára. A főbb szerepekben Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Marlon Wayans, Chris Messina, Chris Tucker és Viola Davis látható.
#6

82 Rögtönzött szerelem  (2017)

(7) (6)

dráma | romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Ebben a megtörtént eseményeken alapuló, szívmelengető és hihetetlenül humoros romantikus vígjátékban a komikus Kumail Nanjiani, a Szilícium völgy tévésorozat sztárja saját... több»

Kumail Nanjiani és Emily V. Gordon házassága ihlette ezt a romantikus mozit, amely két eltérő kultúrából érkezett ember szerelmét meséli el. Életüket a kulturális különbségeikből fakadó nehézségek leküzdésével töltik, ám egy nap a nő súlyos beteg lesz és ez mindent megváltoztat.
#5

dokumentum

Amazon Prime Video

A film az Opportunityt, a Mars Exploration Rover program második robotját  követi nyomon, amelyet alkotói és a NASA tudósai csak Oppynak neveznek. Oppyt eredetileg csak 90 napos... több»

Rendező: Ryan White
A film az Opportunity, becenevén Oppy, a 2003-ban indított marsjáró történetét meséli el, amely eredetileg csak 90 napra volt tervezve, de közel 15 évig kutatta a bolygót. A filmben archív felvételek és interjúk láthatók tudósokkal és mérnökökkel, valamint a rover vízkereső útjainak rekonstrukciói az idegen tájakon.
#4

85 A tizenhármak  (2022)

(12) (4)

dráma | életrajzi | thriller

Amazon Prime Video | HBO Max (2024.05.10.)

Thaiföldön néhány fiatal srác és edzőjük egy elárasztott barlangban rekedt. A film az ő megmentésükre irányuló küldetést követi nyomon. A 2021-ben megjelent nagysikerű... több»

A tizenhármak 2022-ben készült amerikai életrajzi túlélőfilm, melynek rendezője és producere az Oscar-díjas Ron Howard (Egy csodálatos elme). A film főszerepeit olyan sztárok alakítják, mint Viggo Mortensen, Colin Farrell, Joel Edgerton és Tom Bateman. A tizenhármak a 2018-as Tham Luang-barlangi mentőakció eseményeinek krónikája, amelynek során egy junior focicsapat és edzőjük 18 napig rekedt egy barlangban. A produkció egészen kimagaslóan pozitív kritikai és nézői fogadtatásban részesült.
#3

84 Lucy és Desi  (2022)

(2)

dokumentum

Amazon Prime Video

Ez a film a komikusikon Lucille Ball felemelkedését, Desi Arnazzal való kapcsolatát és azt mutatja be, hogyan változtatta meg örökre Hollywoodot az I Love Lucy című úttörő... több»

Lucille Ball és Desi Armaz szerelmének története. Az életrajzi mű azt mutatja be, hogyan változtatta meg a főszereplésükkel készült I Love Lucy című sorozat Hollywood életét. De mint azt látni fogjátok, róluk és erről a témáról nem ez az egyetlen film a listán.
#2

85 A szövetség  (2023)

(8) (4)

akció | krimi | thriller

Amazon Prime Video

A film John Kinley őrmestert követi nyomon, aki utolsó afganisztáni szolgálati útja során a helyi tolmáccsal, Ahmeddel dolgozik együtt, aki a saját életét kockáztatva viszi a... több»

A szövetség egy akció-thriller, amelynek társírója, producere és rendezője Guy Ritchie. A film főszereplői Jake Gyllenhaal és Dar Salim. A cselekménye John Kinley-t, az amerikai hadsereg különleges műveleti őrmesterét és Ahmedet, az afgán tolmácsát követi nyomon a tálibok elleni harcban.
#1

dokumentum

Amazon Prime Video

Tekintse meg részletesen a híres, ikonikus kanadai tévéműsort, amely 39 éves televíziós jelenléte alatt több generációra volt hatással, és amelynek öröksége ma is tart. több»

A kanadai dokumentumfilmet Robert McCallum rendezte. A film Ernie Coombs tévésztárt mutatja be, aki a Mr. Dressup című, hosszú ideig futó kanadai televíziós sorozatot hozta létre és szerepelt benne, dokumentálva pályafutását és annak hatását a kanadai kultúrára és szórakoztatásra.