Értékelések (16)

2016. 06. 07.
Joker miatt csakis zseniálisnak tudom értékelni. Az egyik legjobb képregény filmnek tartom amit valaha készítettek. A zeneszerzők nagyszerű muzsikát komponáltak. Sajnálom... több»

80 Deadpool  (2016)

2016. 06. 07.
Némelyik poén elég nagyot ütött már maga a főszereplő rondasága, a kocsmáros haver és a vak lakótárs néni zseniális poénforrások voltak.Jó akciójelenetek, pörgős cselekmé... több»
2016. 06. 07.
Az, hogy Stallone-t Oscarra jelölték ezért, teljesen megérdemelt mivel nem csak önmagához képest jó,hanem kiemelkedő az alakítása. A szeretet, alázat a karaktere iránt p... több»
2016. 06. 07.
Zseniális alkotás! Első nézésre túl hosszúnak tartottam és sokszor félre is tekintettem,másodszor már néhol lekötött de mire 3. alkalommal néztem addigra értettem meg a f... több»
2016. 06. 07.
Nagyjából olyan érzést ad nekem ez a film,hogy érezd magam királyuk. Elég szkeptikusan ültem le megnézni ezt a filmet,úgy gondoltam,hogy unalmas lesz és semmit se fogok é... több»
2016. 06. 07.
A film első perceiben még érdekelt,kitartóan figyeltem,aztán ahogy bonyolódtak a szálak és az ok okozati összefüggések egyszer csak elvesztettem a fonalat.A párbeszédek m... több»
Számomra ez a film csak egy pipa,hogy ezt is láttam,de túl sok érzelmet nem keltett bennem. Úgy néztem végig mintha kötelező lenne. Nekem hiányzik a filmből az igazi drám... több»
2016. 06. 07.
Sajnos én ezt nem tudtam végignézni,talán majd egyszer megpróbálom újra,de rettentően untatott, a karakterek taszítottak... mint egy hangoskönyv lett volna, amit egy hang... több»
Újabb zseniális film a Disneytől. Imádtam, hogy milyen érzékletesen mesél a gyerekeknek ez a film a rasszizmusról, a kisebbség-többség kapcsolatáról. Szerethető karaktere... több»

85 A szoba  (2015)

2016. 06. 07.
Egy igazán egyedi és remek film. Az egyszerű alaptörténet ellenére nagyon sok témát érint: kitartás, remény, az anya-gyermek közötti kapcsolat és szeretet. Megható,felkav... több»
2016. 06. 07.
Abszolút Shane Black-re jellemző film.Pörgős a sztori laza,vicces film. Szórakoztató film ami igazán hiányzik a mai filmes világból. Sajnos az előzetes a legtöbb poént le... több»
2016. 06. 07.
Eleinte kicsit furának tűnt nekem ez a film,de megszerettem. A hibája csak annyi,hogy néhol túlságosan is elragadtatták magukat a szereplők és túljátszották a szerepet és... több»
Egy külön világba varázsolt ez a film, ahol egy öreg buddhista szerzetes és egy gyermek a külvilágtól elszigetelve éli életét. Engem lenyűgözött a film képi világa, ahol ... több»
Együtt néztük a családdal és mondhatom,hogy mindenki nagyon jól szórakozott!Olyan dumák vannak benne,az emberi hülyeség határtalan!A szinkronhangok is nagyon jók,egyik ke... több»
2016. 06. 07.
Mióta először láttam azóta amikor csak tehetem újra megnézem ezt a filmet annyira szerethető.Egyszerre drámai és néhol vicces is. A legnagyobb előnye,hogy igaz történeten... több»
2016. 06. 07.
Igazi örökzöld darab! Andy karakterével teljesen azonosulni lehet annyira hitelesen játssza el a börtönbeli szerepét. Nagyon meghatott film,úgy éreztem én is ott vagyok a... több»