10 újdonság a héten a Netflixen, amire érdemes lesz figyelned (május 9-15)

A következő héten is érdemes lesz rálesni a Netflix kínálatára, hiszen sok érdekes sorozat és film érkezik. A következő listában megpróbáltuk összeszedni azokat, amelyekre leginkább kíváncsiak lehetünk. Lesz itt dráma, reality, krimi, thriller, vígjáték, sőt, még anime is. Lássuk tehát a felhozatalt, és ne feledjétek, a mafabos adatlapokról a premiertől kezdve bármelyik műsort elindíthatjátok a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésetek a streamingszolgáltatónál.

#10

87 Egy becsületbeli ügy  (1992)

(30) (13)

dráma | thriller

TV-ben (Filmcafé, csütörtök 01:33)

Az amerikai fennhatóság alatt lévő kubai haditengerészeti bázison Guantanamóban bűntény történik. Két katona meggyilkolja egyik társukat. A minisztérium a hadsereg két... több»

Egy igazi klasszikus 1992-ből, ami most már a Netflixen is elérhető lesz. Jack Nicholson, Tom Cruise, Kevin Bacon, Kiefer Sutherland és Demi Moore - egy igazi sztárparádé, ami egy katonai bíróságra kalauzol el minket, ahol titkok és összeesküvések látnak napvilágot.
#9

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy nő küzdelme eltűnt nővére felkutatásáért. Meg kell küzdenie az intézmények hanyagságával, a magány előítéleteivel és a média zaklatásával. több»

A Netflix első olyan sorozata, ami Chiléből érkezik. Egy nő kutatása eltűnt testvére után és küzdelme a médiával, magánnyal, illetve a hatóságokkal.
#8

vígjáték

Netflix

Egy rendező, aki csak erotikus filmekkel foglalkozott, úgy dönt, kipróbálja magát más műfajokban is. Elkezd kosztümos akciófilmeken, sőt tudományos-fantasztikus produkciókon is... több»

A valós eseményeken alapuló török sorozat egy rendező munkáját mutatja be, aki megpróbál kitörni az erotikus filmek világából, és szinte minden műfajban kipróbálja magát.
#7

dráma

Netflix

Egy titokzatos nő, aki bosszút akar állni tragikus múltjáért, beágyazza magát egy hatalmas családba, akik egy globális szépségbirodalom és egy sötét titkok birtokosai. több»

A dél-afrikai sorozat középpontjában egy hagyományos bosszútörténet áll, aminek keretén belül egy fiatal nő beépül egy hatalmas szépségipari cégbe, hogy elégtételt vegyen az őt ért sérelmekért.
#6

81 Az igazság ára  (2022)

(10) (1)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

A Michael Connelly regényei alapján készült sorozatban egy rendhagyó, idealista ügyvéd az autója hátsó ülésén rendezte be az irodáját. több»

Matthew McConaughey azonos című filmje most sorozat formájaban érkezik a Netflixre, amiben egy ügyvéd az autója hátsója üléséről küzd az igazságtalanságokkal és jogtalanságokkal.
#5

dráma | vígjáték

Netflix

Kate küzd a Foster-háztartásban bekövetkező nagy változással. Ahogy ígérte, Sloane pokollá teszi Kate munkahelyi életét. Szerencsére Anne és Carlsonék visszaköltöztek... több»

A dolgozó anyukák visszatérnek a hatodik évadban, ami újabb fergeteges poénokkal és kalandokkal jelentkezik.
#4

Netflix

A második évadban folytatódnak Los Angeles ázsiai és ázsiai-amerikai fiataljainak partijai, drámáik és fényűző életmódjuk. több»

A sorozat második évadában újra találkozhatunk Los Angeles ázsiai elitjével, akik fényűző életmódjukkal és drámáikkal lekötik a nézők figyelmét.
#3

77 Apánk  (2022)

(6)

dokumentum

Netflix

Egy vezető termékenységi orvosnak beteges titka volt: a saját spermáját használta az eljárások során. Évtizedekkel később a "gyermekei" összefognak, hogy igazságot... több»

Rendező: Lucie Jourdan
Szereplők: Leslie Koch Foumberg
A dokumentumfilm egy termékenységi klinikán dolgozó orvost mutat be, aki visszaélt a pozíciójával, és erkölcsileg megkérdőjelezhető tevékenységet folytatott. Cselekedeteinek "gyümölcsei" azonban nem hagyják ezt annyiban, és megkeresik biológiai apjukat.
#2

animáció | sci-fi

Netflix

A 2045-ös évben Motoko Kusanagi és a 9-es szakasz visszatér, hogy felvegye a harcot egy veszélyes új fenyegetéssel a "SAC_2045" első évadának újra kiadott, egész estés... több»

Még 2020-ban megjelent egy sorozat, a Páncélba zárt szellem: SAC_2045, ami annak idején kapott hideget, illetve meleget is, de ez nem tántorította el a Netflixet, hogy a második évad megjelenése előtt kiadják az első évadot egy egész estés filmben, ami új jelenetekkel is bővül.
#1

57 A végzős év  (2022)

(13) (2)

vígjáték

Netflix

Egy harminchét éves nő felébred húsz év után a kómából, és visszatér a középiskolába, ahol egykor népszerű pomponlány volt. több»

Rebel Wilson jelentkezik egy új filmmel, amiben egy 37 éves nőt alakít, aki a fiatalságát kómában töltötte, és felébredése után eltökéli, hogy bepótol mindent, amiről lemaradt.