A 20 legjobb új sorozat, amit MOST nézhetsz otthonról (Netflix, HBO Max, Disney+, SkyShowtime, Apple TV+, Amazon Prime Video)

Minden héten több tucat friss, eredeti és klasszikus sorozat csatlakozik kedvenc streaming-szolgáltatásaink könyvtáraihoz.

Gyakorlatilag lehetetlen ezzel az irammal lépést tartani, még akkor is, ha minden este egy új sorozatot nézünk. Sőt, valószínűleg ugyanannyi időt töltünk a lehetőségek böngészésével, mint a tényleges tévénézéssel.

Ezért állítottuk össze ezt a kis útmutatót a legjobb új műsorokról, amelyeket a különböző streaming platformokon nézhetsz.

Lássunk 20 igazán izgalmas sorozatot, a legkülönfélébb műfajokból, amiket a Mafab közösség szavazatai alapján rangsoroltunk a legkevésbé kedvelttől, a leginkább szeretettig!

#21

57 És egyszer csak…  (2021)

(13) (5)

dráma | romantikus | vígjáték

HBO Max

A sorozat Carrie, Miranda és Charlotte életét követi nyomon, akik kapcsolata és barátsága már a 30-as éveikben összetett volt, és most, amikor az 50-es éveiket tapossák, egy... több»

A szeretett franchise új fejezetében Carrie, Miranda és Charlotte az 50-es éveikben a barátság, a család és New York között navigálnak, mindezt teszik számos új karakter és kedves régi visszatérő segítségével ebben a még mindig szerethető romantikus vígjátékban. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis természetesen visszatérnek. A sorozat 2. évadának premierje 2023. június 22-én volt.
#20

akció | vígjáték

Disney+

Jin Wangot követhetjük nyomon, egy átlagos tinédzsert, aki egyensúlyt szeretne találni a középiskolai társadalmi élete és a bevándorló otthoni élete között. Amikor az... több»

A Gene Luen Yang műfajilag sokszínű (akció/kaland/vígjáték/fantasy elemek is felbukkannak) regénye alapján készült Egy kínai Amerikája Jin Wang, egy átlagos tinédzser történetét meséli el, aki a középiskolai társasági életével és az otthoni életével egyensúlyozik. Amikor a tanév első napján találkozik egy új diákkal, még több világ ütközik össze, amikor Jin akaratlanul is belekeveredik a kínai mitológiai istenek csatájába. A főbb szerepekben Ben Wangot, Ke Huy Quant, Michelle Yeoht láthatjuk. A sorozat premierje 2023. május 24-én volt a Disney+-on.
#19

64 Alapítvány  (2021)

(15) (2)

dráma | sci-fi

Apple TV+

Isaac Asimov klasszikus regényfolyama nyomán. Egy tudósokból álló csoport egy új társadalmat készül létrehozni, miután sikerült megjósolni a Galaktikus Birodalom összeomlását. több»

Az Isaac Asimov díjnyertes sci-fi regényei alapján készült Alapítvány egy összetett saga a galaxis különböző bolygóin szétszóródott emberekről, akik mind a Galaktikus Birodalom uralma alatt élnek. Főbb szerepeiben olyan neveket köszönthetünk, mint Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell. Az Alapítvány 2. évadának premierje 2023. július 14-én volt az Apple TV+-on.
#18

akció | animáció | rövidfilm

Disney+

Egy sor karaktert követhetünk nyomon egy disztópikus jövőben, akik időt utaznak, más világokba jutnak és idegen lényekkel találkozank. A tíz, egymástól független történetet... több»

Ez az akciódús animációs sci-fi sorozat tíz futurisztikus víziót mutat be Afrikából, amelyeket a kontinens sokszínű történelme és kultúrája ihletett.Az animációs alkotók új generációja által készített tíz rövidfilm egyedülállóan afrikai nézőpontokból merít, hogy elképzelje a fejlett technológiával, idegenekkel, szellemekkel és szörnyekkel teli bátor új világokat. Ez az Afrika olyan, amilyennek még sosem láttad. A sorozat műfaja:Sci-Fi, Antológia, Animáció. Szereplői: Khanyiswa Joyi, Lungulethu Menzi, Nomsa Winnie Koro. A premierje 2023. július 5-én volt a Disney+-on.
#17

69 Az eltérített járat  (2023)

(9) (2)

thriller

Apple TV+

Egy eltérített repülőgép 7 órás repülőútat követően jut el Londonba, miközben a földi hatóságok válaszokat keresnek. több»

Amikor a KA29-es járatot eltérítik a Dubajból Londonba tartó hétórás út során, Sam Nelson - a tapasztalt vállalati tárgyaló - szakmai képességei segítségével megpróbálja megmenteni a fedélzeten lévőket. Vajon ez a nagy kockázatú stratégia lesz a veszte? A 2023. június 28-án debütált thriller főbb szerepeiben Idris Elba, Neil Maskell, Eve Myles láthatóak. A sorozat az Apple TV+-on fut.
#16

68 Titkos invázió  (2023)

(8) (2)

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

Disney+

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki,... több»

A Marvel Studios új sorozatában, a Secret Invasionban, amely a mai MCU-ban játszódik, Nick Fury tudomást szerez arról, hogy a Földet titokban megszállta egy alakváltó Skrullokból álló frakció. Fury csatlakozik szövetségeseihez, köztük Everett Rosshoz, Maria Hillhez és a Skrull Taloshoz, aki a Földön teremtett magának életet. Együtt versenyt futnak az idővel, hogy meghiúsítsák a közelgő Skrull inváziót és megmentsék az emberiséget. Az akció/kalandfilmes sorozatban kedvenceink Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders visszatérnek ikonikus szerepeikbe! A sorozat premierje 2023. június 21-én volt a Disney+-on.
#15

69 Physical  (2021)

(2)

dráma | vígjáték

Apple TV+

Sheila Rubin egy gyötrődő feleség a 80-as években, San Diegóban, aki a zárt ajtók mögött démonaival és gonosz belső hangjával küzd. Azonban ez megváltozik, amikor felfedezi... több»

Sheila Rubin egy csendesen gyötrődő háziasszony a 80-as évek Kaliforniájában. A zárt ajtók mögött szélsőséges személyes démonokkal és egy gonosz belső hanggal küzd. A dolgok azonban megváltoznak, amikor felfedezi az aerobicot, és elindul egy úton a megerősödés és a siker felé. A sorozat a drámai vígjáték műfajába esik. Főszereplője a mindig csodálatos Rose Byrne! A 3. évad premierje 2023. augusztus 2-án volt az Apple TV+-on.
#14

75 Édes magnóliák  (2020)

(5) (1)

dráma

Netflix

A sorozat középpontjában három dél-karolinai nő áll, akik már a középiskola óta legjobb barátnők. Legyen szó bármilyen nehézségről a szerelmet, a családot vagy a... több»

A dráma 3. évadának premierje 2023. július 20-án volt a Netflixen. JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley mind visszatérnek. A Netflix rövid szinopszisa: Az életre szóló barátnők, Maddie, Helen és Dana Sue felemelik egymást, miközben a kapcsolatok, a család és a karrier között zsonglőrködnek a déli kisvárosban, Serenityben.  
#13

dráma | krimi

Netflix

A minisorozat az ópiumválság kialakulását és történetét meséli el. több»

John Rothman mint Mortimer Sackler, Matthew Broderick mint Richard Sackler és Sam Anderson mint Raymond Sackler, valamint Uzo Aduba és Taylor Kitsch szórakoztatnak minket ebben az augusztus 10-én, a Netflixen debütált dráma műfajba tartozó minisorozatban. A sztori dióhéjban: Az amerikai opioidjárvány okai és következményei bontakoznak ki ebben a drámában, amely az elkövetőket, az áldozatokat és az igazságot kereső nyomozót követi.  
#12

dráma | életrajzi | sportfilm

HBO Max

A Los Angeles Lakers története, amiből kiderül, hogyan váltak a legsikeresebb kosárlabdacsapattá a 80-as években. több»

Az HBO szinopszisa: A Lakers-dinasztia felemelkedése című drámasorozatban visszamegyünk az időben, és a sport egyik legtiszteltebb és legdominánsabb dinasztiájának, az 1980-as évekbeli Los Angeles Lakersnek a szakmai és magánéletét ismerhetjük meg. Mindezt olyan színészek tolmácsolásában, mint John C. Reilly, Quincy Isaiah, Adrien Brody. A 2. évad premierje 2023. augusztus 6-án volt.
#11

81 Az igazság ára  (2022)

(10) (1)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

A Michael Connelly regényei alapján készült sorozatban egy rendhagyó, idealista ügyvéd az autója hátsó ülésén rendezte be az irodáját. több»

Az igazság ára sorozat verzója visszatért a második évad második részletével augusztus 3-án a Netflixen. A dráma/thriller főbb szerepeiben ismét Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton brillíroznak. A Netflix szinopszis: A baleset után félreállított, nagymenő Los Angeles-i ügyvéd, Mickey Haller újraindítja a karrierjét - és védjegyét, a Lincolnt -, amikor elvállal egy gyilkossági ügyet.
#10

82 Gyilkos a házban  (2021)

(9)

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Disney+

Három idegen találkozása, akik nagyon szeretik a bűnügyeket, és hirtelen egynek a részeseivé válnak. több»

Olivert (Martin Short), Charles-t (Steve Martin) és Mabelt (Selena Gomez), az Upper West Side-i szomszédokat összeköti a valódi bűnügyek iránti közös szenvedélyük. Amikor egy lakótársuk meghal az épületükben, a trió elhatározza, hogy megoldja a rejtélyt, és felvesz egy podcastot is. A vígjáték/rejtély műfajú sorozatban felbukkan még Amy Ryan és Cara Delevingne is. A 3. évad premierje 2023. augusztus 8-án volt a Disney+-on.
#9

dráma

Amazon Prime Video

Alice Hart erőszakos gyermekkora sötét árnyékot vet felnőtt életére. több»

Miután szüleit egy rejtélyes tűzvészben elveszíti, a kilencéves Alice Hartot nagyanyja, June neveli egy virágfarmon, ahol megtudja, hogy rengeteg titok rejtőzik a felszín alatt. De évekkel később egy feltárt árulás miatt Alice kénytelen szembenézni a múltjával ebben az augusztus 4-én debütált drámában. A főbb szerepben: Sigourney Weaver, Asher Keddie, Leah Purcell. A sorozat az Amazon Prime Videon nézhető.
#8

60 A kör bezárul  (2023)

(2)

dráma | krimi | misztikus

HBO Max | Netflix

Egy elfuserált emberrablás nyomozása során régóta őrzött titkokra derül fény, amelyek több személyt és kultúrát kapcsolnak össze a mai New York Cityben. több»

Az HBO szinopszisa: Steven Soderbergh összetett thrillere egy elfuserált emberrablás következményeit követi nyomon, amely régóta őrzött titkokat tár fel a mai New Yorkban. A főbb szerepekben: Claire Danes, Timothy Olyphant, Zazie Beetz. A sorozat premierje 2023. július 13-án volt.
#7

fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

Angyalok, démonok, egy 11 éves Antikrisztus, egy boszorkány - és a közelgő Armageddon.  több»

Egy meztelen arkangyal jelenik meg a renegát angyal, Aziraphale könyvesboltjának ajtajában, anélkül, hogy emlékezne arra, ki ő és hogyan került oda, és Aziraphale és a nyugdíjas démon Crowley élete rendkívül bonyolulttá válik. A Menny és a Pokol egyaránt kétségbeesetten keresi a szökevényt.  Miközben Crowley és Aziraphale megpróbálnak rendbe hozni egy emberi románcot, a dolgok egyre bizonytalanabbá válnak számukra a múltban és a jelenben. A sorozat műfaja: Vígjáték, Dráma, Fantasy. Főbb szerepeiben még mindig a zseniális Michael Sheen, David Tennant, Jon Hamm láthatóak. A 2. évad premierje 2023. július 28-án volt az Amazon Prime Videon.
#6

vígjáték

Disney+

Nyomon követhetjük négy indián kamasz felcseperedését egy rezervátumban, Kelet-Oklahomában. több»

Bear (D'Pharaoh Woon-A-Tai), Elora (Devery Jacobs), Cheese (Lane Factor) és Willie (Paulina Alexis), négy bennszülött tinédzser a vidéki Oklahomában lop, rabol és igyekszik összespórolni annyi pénzt, hogy eljusson az egzotikus, titokzatos és távoli Kaliforniába. A dráma/krimi sorozat 3. évadának premierje 2023. augusztus 2-án volt a Disney+-on.
#5

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

Az eredeti Star Trek előzményeként szolgáló sorozat, amiben a USS Enterprise legénységének kalandjait ismerhetjük meg Christopher Pike kapitány vezetése alatt. több»

A Star Trek: Különös új világok (kaland, sci-fi) azokon az éveken alapul, amikor Christopher Pike kapitány a U.S.S. Enterprise hajóját irányította.  A sorozat követi Pike kapitányt, Spock tudományos tisztet és az Egyes Számút azokban az években, mielőtt Kirk kapitány az U.S.S. Enterprise fedélzetére lépett, ahogy új világokat fedeznek fel a galaxisban. A főbb szerepekben Anson Mount, Rebecca Romijn és Ethan Peck láthatók. A 2. évad premierje 2023. június 15-én volt a SkyShowtime-on.
#4

84 Vigyázz, ufók!  (2020)

(1)

animáció | sci-fi | vígjáték

Disney+

Egy földünkívüli család Amerikába költözik, az ígéret földjére, ahol megpróbálnak új életet kezdeni.

A négy földönkívüliből álló csapat elmenekül a felrobbanó anyabolygójáról, hogy aztán egy beköltözésre kész házban landoljon Amerika külvárosában. Mind egyet értenek abban, hogy a Föld szörnyű vagy félelmetes... A felnőtt animáció/vígjáték karaktereit Dan Stevens, Thomas Middleditch, Sean Giambrone, Mary Mack keltik életre. A 4. évad premiere 2023. augusztus 14-én volt a Disney+-on.
#3

88 Vaják  (2019)

(20) (28)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Riviai Geralt, a magányos szörnyölő nehezen találja a helyét egy olyan világvan, ahol az emberek gyakran átkozottabbak, mint a bestiák. több»

A nagysikerű fantasy 3. évadának 2. részlete július 27.-től nézhető a Netflixen. És kedvenceink újra (ebbena felállásban utoljára) visszatérnek: Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Alla. Geralt, a mutáns szörnyvadász a végzete felé utazik tovább egy még mindig viharos világban, ahol az emberek gyakran gonoszabbnak bizonyulnak, mint a fenevadak... Cirit pedig egyre nagyobb veszély fenyegeti.  
#2

87 Fülig beléd zúgtam  (2022)

(7) (3)

dráma | romantikus

Netflix

A tinédzserek, Charlie és Nick felfedezik, hogy valószínűtlen barátságukból több is lehet, ahogy próbálnak eligazodni az iskolában és a szerelemben ebben a felnőtté... több»

A romantikus vígjáték kategóriába tartozó sorozat második évada augusztus 3-án nyitott a Netflixen. A főszerepekben pedig visszatérnek kedvenc kamaszaink: Kit Connor, Joe Locke, William Gao és a többiek. A Netflix szinopszisa: A tinédzserek, Charlie és Nick felfedezik, hogy valószínűtlen barátságuk több lehet, miközben az iskolában és a fiatal szerelemben navigálnak ebben a coming-of-age sorozatban.
#1

dráma | romantikus

Amazon Prime Video

Szerelmi háromszög egy lány és két testvér között. Történet az első szerelemről, az első szívfájdalomról és egy tökéletes nyár varázsáról. több»

Belly visszaszámolta a napokat, amíg visszatérhet Cousins Beachre, de mivel Conrad és Jeremiah a szívéért harcol, és Susannah rákja is kiújul, így nem biztos, hogy a nyár valaha is ugyanolyan lesz, mint régen. Amikor egy váratlan látogató veszélyezteti Susannah szeretett házának jövőjét, Belly-nek össze kell gyűjtenie a bandát, hogy összefogjanak. A romantikus dráma főbb szerepeiben Lola Tung, Christopher Briney, Gavin Casalegno láthatóak. A 2. évad premierje 2023. július 14-én volt az Amazon Prime Videon.