Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
55%

A végzős év (2022)

Senior Year
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Rebel Wilson
Rebel Wilson

Videók (1)

 
JRD   2022. 05. 19.

legújabb vélemény

0
Erőltetett menet...

Rebel Wilson a kedvencek egyike. Szinte ikon, márka. Hangos, már-már közönséges, dundi, szókimondó és imádni való… volt. A látványos fogyással mintha eltűnt volna az a vérbeli komika, aki meghódította a világot. A film egyébként a Netflix újabb csúcsra járatott, burkolt ideológiai üzenetekkel teletűzdelt bárgyú produkciója. Ez a komédia nélkülöz minden stílust, de mentségére legyen mondva, hogy azért egy-egy jobb poén elcsattan (és egy villanásnyi időre újra előkerül a régi Rebel Wilson is), és persze a végén minden happy end lesz. Nem tudom jó szívvel azt mondani, hogy ajánlom. Viszont, nézd meg és majd eldöntöd magad. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Gábor390920   2022. 05. 13.

0

Egy film, amely újra a kétezres évek hangulatát idézi Rebel Wilson humorával. A dialógusokat jól eltalálták, és egy nem mindennapi sztorit is körítettek a főszereplő köré. 20 év alatt sok minden változhat, de a gimis évek változatlanok.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 05. 15.

0
Hirtelen +20

Egy esti szórakoztató vígjátéknak teljesen rendben volt a film, szerintem. Se több, se kevesebb mint amit az előzetes ígér. Könnyed humor, ami visszarepít a középsulis éveinkbe, a kor kedvelt zenéivel egyetemben. Ajánlom!

 
BThomi   2022. 05. 14.

0
Fantáziátlanság

Rebel Wilson sokáig egy kellemes, sokszor altáji humor forrása volt. Azonban úgy veszem észre, hogy nem csak a testsúlyából vesztett. Producereként is jelen van a kicsit csacska, bugyutácska vígjátékban, ami valamiért a nemi szervek, és azok szinonim... teljes kritika»

 
Remes982   2022. 05. 13.

1

Egy gyors és vicces film arról, hogy mennyit változott - és mennyit nem változott - a középiskolai élet az elmúlt két évtizedben.

 
Fikatours_blogger   2022. 05. 18.

0

Kissé bárgyú film, de néhány poénon jót nevettem.

 
Idknw   2022. 05. 14.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Azt hiszem, elég hanyag munkát végeztek a producerek. A csaj felkel 20 év után a komából tökéletes hajjal, sminkkel és manikűrrel. Persze tökéletesen tud járni, mintha nem is történt volna semmi. Volt 1-2 poén, amin tudtam mosolyogni, de többségében ... több»

 

Rebel Wilson második Netflix-projektje a Hát nem romantikus? (2019) óta .

(Hupka Adrián)
 

Alicia Silverstone legújabb tinifilmje a Spinédzserek (1995) óta.

(Hupka Adrián)