Rebel Wilson coming outolt: Megtaláltam a Disney hercegnőmet (fotó)

Rebel Wilson jelenleg azonos nemű kapcsolatban él. Kedvesét a Pride hónap alatt mutatta meg a nagy nyilvánosságnak az Instagramon.

A Tökéletes hang öregdiákja és A végzős év (már a Netflixen) sztárja június 9-én osztott meg egy Instagram-posztot, amelyben bejelentette új, azonos nemű kapcsolatát Ramona Agrumával, a fenntartható ruhamárka alapítójával.

"Azt hittem, hogy egy Disney-herceget keresek" - írta Wilson szivárványos emojikkal a képaláírást - "de talán amire valójában szükségem volt egész idő alatt, az egy Disney-hercegnő #loveislove".

Wilson nemrég azt mondta a People-nek, hogy legújabb szerelmével "egy barátján keresztül" ismerkedett meg  és "régimódi" udvarlást folytattak, ami hosszú telefonbeszélgetéseket jelentett, hogy megalapozzák az "egészséges kapcsolatot". Wilsont korábban az Anheuser-Busch sörgyár örökösével, Jacob Busch-szal hozták kapcsolatba az év elején.

A végzős év producere sokat beszélt az LMBTQ+ reprezentációról a filmjeiben, különösen a romantikus vígjátékokban előforduló "meleg legjobb barát" sztereotípiákról.

"Nagyon fontos volt számomra, hogy nyilvánvalóan egy nyíltan meleg színészt választottunk Donny szerepére [a Hát nem romantikus?-ban], hogy a karaktert semmilyen módon ne lehessen úgy értelmezni, mintha egy meleg srácot gúnyolnánk" - mondta Wilson a Los Angeles Timesnak 2019-ben. "Szerintem nagyon okos megjegyzést teszünk arra, hogy a meleg karakterek mennyire marginalizálódtak az elmúlt évtizedekben. "

Wilson legközelebb Celyn Jones "The Almond and the Seahorse" című filmjében tűnik fel a vásznon, amely egy régészről és egy építészről szól, akik együtt küzdenek azért, hogy újragondolják a jövőt, miután egy traumás agysérülés miatt elszakadnak szeretteiktől. A filmben Charlotte Gainsbourg is szerepel.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

vígjáték

Egy harminchét éves nő felébred húsz év után a kómából, és visszatér a középiskolába, ahol egykor népszerű pomponlány volt. több»