19 Netflix-film és sorozat, amit látni fogsz 2023-ban

16 új filmpremier dátumáról rántja le a leplet a Netflix közzétett videójában. Új év, új, kihagyhatatlan Netflix-filmek: a Netflix 2023-ban is mindenki számára tartogat valami izgalmasat.

Idén is gondoskodtunk arról, hogy tartalmasan induljon az év: a januárt Az elveszett kutya megindító történetével kezdtük, a hónap végén pedig Eddie Murphy és Jonah Hill társadalomkritikával megfűszerezett vígjátéka, A magadfélék érkezik.

Tavasszal két jól ismert sztori is folytatódik: március elején a Luther: A lemenő nap göngyölíti tovább a díjnyertes sorozat történetét, a hónap végén pedig újabb rejtélyek (és persze bizarr helyzetek) közé csöppenhetünk az Adam Sandler és Jennifer Aniston nevével fémjelzett Gyagyás gyilkosság 2-ben.

Nyáron újra együtt izgulhatunk Chris Hemsworth-ért a Tyler Rake: A kimenekítés 2, vagy a kormányzati összeesküvés után nyomozó Jamie FoxxTeyonah Parris és John Boyega mellé csapódhatunk a Tyrone klónjában. Női főszereplőkből sem lesz hiány: Gal Gadot egy izgalmas kémtörténetben tűnik fel a Heart of Stone-ban, Jennifer Lopez pedig az évekkel ezelőtt elhagyott lánya segítségére siető bérgyilkosként tér vissza a The Motherben. 

A hidegebb hónapokat Millie Bobby Brown októberben érkező kalandfilmje, a Damsel, majd Nicole Kidman és Zac Efron novemberi romkomja, A Family Affair rázza fel, és persze az ünnepi időszak sem marad izgalmak nélkül: december elején Julia RobertsEthan Hawke és Mahershala Ali borzolja a kedélyeket a Leave the World Behind pszichotrillerben, a hónap végén pedig Zack Snyder érkezik a vadonatúj sci-fi történetével, a Rebel Moonnal.

És ha mindez nem elég, lebilincselő dokumentumfilmekkel (Pamela közelrőlA legendás Bill Russell), romantikus vígjátékokkal (Nálad vagy nálam?Útikönyv a szerelemhez, A Family Affair) és animációs filmekkel (A bűvész elefántja, Leo, The Monkey KingCsibefutam 2) is készülünk.

Szóval elő a naptárakat, és mindenképp írjátok fel a következő dátumokat:

AZ ELVESZETT KUTYA – Január 13.

JUNG_E – Január 20.

A MAGADFÉLÉK – Január 27.

PAMELA KÖZELRŐL – Január 31.

JESSICA ÚTJA – Február 3.

A LEGENDÁS BILL RUSSEL – Február 8.

NÁLAD VAGY NÁLAM? – Február 10.

SZELLEM VAN A HÁZUNKBAN – Február 24.

LUTHER: A LEMENŐ NAP – Március 10.

A BŰVÉSZ ELEFÁNTJA – Március 17.

GYAGYÁS GYILKOSSÁG 2 – Március 31.

A TOURIST’S GUIDE TO LOVE – Április 27.

THE MOTHER – Május 12.

TYLER RAKE: A KIMENEKÍTÉS 2 – Június 16.

TYRONE KLÓNJA – Július 21. 

HEART OF STONE – Augusztus 11.

DAMSEL – Október 13.

A FAMILY AFFAIR – November 17.

REBEL MOON – December 22.