Huszonnégy év után véget ér Larry David Félig üres című sorozata.

A Warner Brothers-Discovery hivatalos közleménye szerint a széria a tizenkettedik évaddal lezárul. A 2000-ben debütált széria az elmúlt 24 évben számos szakmai elismerésben részesült, többek között 51 Emmy-jelölést kapott, amelyből kettőt váltott díjra, illetve Golden Globe-jelölést kapott, amelyekből egyet váltott be díjra.

A sorozat korábban hat év szünetet tartott a nyolcadik és kilencedik évad között, ezúttal viszont nagyon úgy tűnik, hogy végleg lezárul a produkció.

“Larry David, búcsúzom tőled. Az embergyűlöleted nem fog hiányozni. Akik pedig szeretnének kapcsolatba lépni velem, azok az Orvosok határok nélkül címen érhetnek el” - mondta maga Larry David.

Casey Bloys, az HBO és a Max tartalomért felelős elnöke szintén megszólalt a hírrel kapcsolatban, elmondása szerint csakugyan nehéz búcsút venni egy “ilyen úttörő, briliánsan vicces és ikonikus sorozattól”.

vígjáték

A Félig üres című vígjátéksorozat központi figurája Larry David, akinek mindene megvan, amire ember csak vágyhat: szép otthon, türelmes feleség, szakmai siker, hűséges... több»