4 új Netflix-sorozat, amit mindenki nézni fog augusztusban

Javában dübörög a nyár, a Netflix pedig gondoskodik az augusztusi hónapban is arról, hogy ne unatkozzunk akkor sem, ha épp odabent szeretnénk hűsölni. Máris mutatunk négy új produkciót, amelyekre érdemes rákattanni a következő hetekben.

#4

dráma | romantikus

Netflix

Nick és Charlie eligazodik az új kapcsolatukban, Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao (William Gao) és Elle (Yasmin Finney) pedig... több»

A Netflix coming-of-age sorozata ebben a hónapban tér vissza a második évaddal, és máris dicsérő kritikákat kapott a queer tinik valósághű és szívmelengető ábrázolásáért. Az azonos című képregény alapján készült sorozat mindenki számára kötelező néznivaló, szexuális irányultságtól függetlenül. A sorozat augusztus 3-án jelenik meg.
#3

dráma | krimi

Netflix

A minisorozat az ópiumválság kialakulását és történetét meséli el. több»

Uzo Aduba, Matthew Broderick és Taylor Kitsch a főszereplői ennek a fiktív drámának, amely az opioidválság kezdetéről és a Sackler család kapcsolatáról szól. A Sacklerek az Egyesült Államok egyik leggazdagabb családja, és a Purdue Pharma gyógyszergyár tulajdonosa, amely az OxyContin nevű gyógyszert dobta piacra. A hat epizódból álló sorozat Patrick Radden Keefe 2017-es  The Family That Built an Empire of Pain című cikkén alapul. A produkció augusztus 10-én alapul.
#2

valóságshow

Netflix

Ebben a reality műsorban párok adnak egymásnak egy végső ultimátumot - házasság vagy szakítás alapon. Szerelmüket az is próbára teszi, amikor új potenciális jelöltek... több»

A kaotikus társkereső show egy újabb évaddal tér vissza, miután a nyár elején bemutatták a queer-központú változatot. Az első évadhoz hasonlóan az új epizódok is heteroszexuális párok egy csoportját követik majd, amelyekben minden párnak el kell döntenie, hogy készen állnak-e az esküvőre, vagy más párok embereivel akarnak továbblépni. A műsor augusztus 23-án válik elérhetővé.
#1

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

A sikeres mangasorozat alapján készült Netflix One Piece adaptációja biztos, hogy erős érzelmeket fog kiváltani a rajongókban. A "legendás tengeri kalandként" jellemzett sorozat még az eredeti mangát kevésbé ismerők számára is szórakoztatónak és magával ragadónak ígérkezik. A sorozat augusztus 31-én debütál.