5 kihagyhatatlan új sorozat és évad, amit a jövő héten nézhetsz (7. hét, 2024)

Akár a sportról szóló dokumentum-sorozatokat, akár a történelmi drámákat, esetleg a valóságshow-kat részesítjük előnyben, az biztos, hogy jövő héten nem fogunk unatkozni! Erről az olyan nagyobb streaming platformok gondoskodnak, mint az AppleTV+ a The Dynasty: New England Patriotsszal vagy a Netflix a Vak szerelem új évadával, de mindkét szolgáltató kínál még más érdekes újdonságokat is jövő héten!

#5

80 The New Look  (2024)

(1)

dráma | életrajzi | történelmi

Apple TV+

Megismerhetjük Christian Dior divattervező felemelkedésének történetét, miután megfosztotta Coco Chanelt a trónjától, és miközben segít visszahozni a háború sújtotta... több»

A sorozat a világ egyik leghíresebb divatmárkája, a Dior történetét meséli el. Christian Dior francia tervező felemelkedését követi nyomon, amint megalapozza a modern világnak a divathoz való viszonyát, dinasztiát hozva létre, és eközben néhány más ismert nevet trónfosztva. Premier február 14-én az AppleTV+-on.
#4

akció | dráma | thriller

Netflix

A Tawara család az utolsó ninja klán. Egy múltbéli incidens után elhagyta gyökereit, de most a családnak Japán történelmének legnagyobb válságával kell szembenéznie, amely... több»

A Tawara család az utolsó ninja klán. Egy múltbéli incidens után elhagyta gyökereit, de most a családnak Japán történelmének legnagyobb válságával kell szembenéznie, amely azzal fenyeget, hogy alapjaiban rengeti meg a nemzetet. Február 15-től a Netflixen.
#3

dráma | krimi | misztikus

Netflix

A harmadik testvér után kutatva Veronica az árvaházban nyomoz, ahol Brandão és Matias nevelkedett. Egy kisvárosban találkozik Jeronimóval, a milliomos lótenyésztővel és... több»

A harmadik testvér után kutatva Veronica az árvaházban nyomoz, ahol Brandão és Matias nevelkedett. Egy kisvárosban találkozik Jeronimóval, a milliomos lótenyésztővel és édesanyjával, Dianával, egy gyönyörű és titokzatos nővel, aki titkokat rejteget a hely hátborzongató múltjáról. Amikor azonban a maffia veszélybe sodorja Verô családját, a lánynak versenyt kell futnia az idővel. Mivel nincs kiút, minden zsetonját kockára teszi egy veszélyes vadászatban, amelyből talán nem is kerül ki élve. Február 14-től a Netflixen.
#2

romantikus | valóságshow

Netflix

Egy társadalmi kísérlet, ahol szingli férfiak és nők keresik a szerelmet, és a személyesen találkozás előtt eljegyzik egymást. A házigazdák: Nick és Vanessa Lachey. több»

A sikeres valóságshow-sorozat hatodik évada új szingliket követ az észak-karolinai Charlotte-ból - akik mind készen állnak arra, hogy hiteles kapcsolatokat alakítsanak ki - látatlanban. Ebben az évadban a szinglik mély és azonnali kapcsolatokat alakítanak ki, megalapozva ezzel egy váratlan utazást, amely tele van fordulatokkal, fordulatokkal és sokkoló felfedezésekkel, amelyek minden kapcsolatot próbára tesznek, még jóval azután is, hogy a résztvevők elhagyják a fülkéket, és visszatérnek a való világba. Február 14-től a Netflixen.
#1

dokumentum

Apple TV+

Tízrészes sorozat, amely soha nem látott felvételeket tartalmaz a New England Patriots 20 éves útjáról, amely a küszködő franchise-ból futballdinasztiává vált. Eközben Tom... több»

Tízrészes sorozat, amely soha nem látott felvételeket tartalmaz a New England Patriots 20 éves útjáról, amely a küszködő franchise-ból futballdinasztiává vált. Eközben Tom Brady, Bill Belichick és Robert Kraft felfedik a siker árát. Február 16-tól az AppleTV+-on.