5 újdonság mától a Netflixen: Vér, szex és brit uralkodók, Tim Burton sorozata, Oscar-esélyes film és mások

Tartalmas nap a mai a Netflixen, ugyanis több újdonság is debütál a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában. Öt filmet és sorozatot mutatunk most nektek, amelyek mától nézhetők meg és szerintünk érdemes is időt szánni rájuk.

#5

Netflix

Chema küldetést teljesít: randiznia kell Claudiával, az új lánnyal az iskolában, hogy még a tanév vége előtt elveszíthesse a szüzességét. Vajon még az érettségi előtt... több»

A klasszikus "még az érettségi előtt veszítsük el a szűzességünket" sztori ezúttal mexikói tálalásban. Looser srác, dögös csaj, egy rakás cikis szitu. A szokásos, de ettől még lehet vicces.
#4

dráma

Netflix

Két nővér, Yusra és Sarah Mardini megható története, akik a háború sújtotta Szíria egy menekülttáborából egészen a 2016-os riói olimpiáig küzdötték magukat.

Két nővér menekültként indul megrázó utazásra a háború sújtotta Szíriából a 2016-os riói olimpiáig, miközben hősi módon merítenek erőt hatalmas szívükből és rendkívüli úszótehetségükből. Valós történet alapján. Rendezte Sally El-Hosaini.
#3

84 Wednesday  (2022)

(30) (6)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Netflix

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»

Az Addams család talán leggaládabb tagja, a kislány Wednesday Addams, ő kap most önálló saját sorozatot. Ebben a címszerepben Jenna Ortega látható, az egyéb szerepekben pedig feltűnik Catherine Zeta Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie és Christina Ricci. A természetfeletti elemekkel megtűzdelt, rejtélyes sorozat Wednesday Addams Nevermore Akadémián eltöltött éveit mutatja be.
#2

családi | vígjáték

Netflix

Miután karácsonykor megörököl egy farmot, egy megözvegyült apa döcögősen alkalmazkodik a falusi élethez - miközben a gyerekei azt tervezik, hogy örökre ott maradnak. több»

Nem összekeverendő az HBO Max 2021-es (magyarul) azonos című filmjével! A családi mozi egy apáról és gyermekeiről szól, akik épp karácsony előtt örökölnek egy farmot. Az apa nehezen, a gyerekek annál könnyebben alkalmazkodnak az új életkörülményekhez.
#1

dokumentum | életrajzi

Netflix

Megismerhetjük a brit uralkodók és királyi családok legpikánsabb, legbotrányosabb és legikonikusabb pillanatait. több»

Egy háromrészes minisorozat, amely a XVI. század Angliájába kalauzolja a nézőket. Boleyn Anna királynővé válását követhetjük végig nem kevés intrikával, árulással, ármánykodással és persze vérrel és szexszel.