71 évesen állt modellt fürdőruhában a Wonder Woman színésznője, Lynda Carter (fotó)

Ha Wonder Woman, akkor mindenki rávágja, hogy Gal Gadot. Talán ez alól azok lehetnek kivételek, akik a '70-es években nézték a Wonder Woman sorozatot. Abban természetesen még nem ő volt a főszereplő, hanem Lynda Carter, az akkori szépségkirálynő.

A színésznőt 1972-ben választották meg Miss USA-nak, de ez nem járt anyagi biztonsággal. Mindössze 25 dollárja volt, amikor három évvel később belevágott a sorozat forgatásába. Négy éven keresztül alakította a DC univerzum leghíresebb női szuperhősét.

Lynda Carter ma már 71 éves, de szerencsére kiváló formában van. Ezt meg is mutatta nemrégiben a rajongóinak, amikor megosztott velük az Instagramon egy nagyon mutatós fotót. Ezen a sztár egy '80-as éveket idéző fekete egyrészes fürdőruhában pózol. A kép is azt bizonyítja, hogy a színésznőt nem véletlenül választották szépségkirálynőnek és még ma sincs oka szégyenkezni.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lynda Carter Official (@reallyndacarter) által megosztott bejegyzés

Sajnos az élet az utóbbi években nem volt hozzá kegyes, ugyanis 2021-ben egy műtétet követő komplikáció miatt váratlanul elhunyt férje, Robert Altman, a ZeniMax Media korábbi vezére. A színésznő teljesen összetört, saját bevallása szerint volt, hogy naponta háromszor is sírógörcsöt kapott. De erőt vett magán és elhatározta, hogy akkor is megy tovább, ha a gyász miatt nem érez magában kedvet hozzá.

Erre szükség is volt, mert két gyermeke is számít rá. Jessica Carter Altman sikeres énekes karriert épített, amin egyébként épp az édesanyja indította el. Az énekesnő nem győzi magasztalni az édesanyját, akit csodálatosabbnak tart mint az általa megformált Wonder Womant. Egy interjúban elmondta, hogy ő tanította meg bátornak lenni, erősnek lenni és, hogy azt tehet, amit csak akar, nem kell megfelelnie saját magán kívül senkinek.

Lynda Carter egyébként nem szakadt el teljesen ikonikus karakterétől. 2020-ban ő is felbukkant a Wonder Woman 1984-ben egy mellékszerep erejéig.