Végső landolására készül a Manifest című sorozat misztikus repülőgépe.

Miután 2021-ben az NBC elkaszálta, 2021 augusztusában a Netflix karolta fel egy grandiózus évadra sci-fi sorozatot. Az, hogy a széria túlélte az NBC-vel való szakítást, nagyban köszönhető annak, hogy a sorozat rajongói a Change.org oldalán több mint 95 000 aláírással támogatták a folytatást. 

„A júniusi premiert követően, a Manifest nézettsége csak úgy szárnyal.” – nyilatkozta Bela Bajaria, a Netflix tévésorozatokért felelős globális üzletági vezetője a 4. évad indulásakor. 

Az évad első felét 2022 novemberében, míg a másikat most júniusban kezdték vetíteni. 

Mi várható a folytatásban? 

A sorozat eredeti szereplőgárdájának  többsége visszatér a 4. évad 2. felére is. Melissa Roxburgh, Josh Dallas, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Parveen Kaur, Matt Long, Holly Taylor és Daryl Edwards is láthatók a sorozatban.Ty Doran, aki a 3. évad fináléjában, az immáron tinédzser Cal szerepében csatlakozott a stábhoz, a 4. állandó szereplőjévé válik.

A 4. évad második felének trailerét májusban hozták nyilvnosságra, amelyben Michaela és Zeke – aki a 4. évad első felének végén meghalt – közti meghitt és szívhez szóló beszélgetés látható. Miután a Netflix átvette az NBC által elkaszált sorozatot, a streaming szolgáltató megerősítette, hogy ez a negyedik évaddal zárul a történet. 

„Jeff Rake forgatókönyvíró és csapata olyan misztikus és szövevényes történetet alkotott, amely nézők millióit szegezi a képernyők elé. A sorozat újraindulásának köszönhetően ismét hisznek az újrakezdés lehetőségében. Nagy örömmel tölt el, hogy ezzel az utolsó, grandiózus évaddal méltó lezárást adhatunk a sorozatnak.” nyilatkozta Bela Bajaria.

dráma | misztikus | sci-fi

Folytatódik a túlélők története, akik egy olyan világba igyekeznek beilleszkedni, ami már továbblépett nélkülük. több»