A mandalori első évada számos meglepetéssel szolgált a rajongók számára már a szereposztások kapcsán is, és nagyon úgy tűnik, hogy ez a folytatásban sem lesz másként.

A sorozat második évadának forgatási munkálatai a múlt hónapban fejeződtek be, a múlt hét folyamán pedig hivatalossá vált, hogy Rosario Dawson is a felbukkan majd a szériában mint Ahsoka Tano. Akinek nem lenne ismerős, annak eláruljuk, hogy a karakter még A klónok háborúja animációs sorozatban tűnt fel először. Ahsoka tulajdonképpen nem más, mint Anakin Skywalker egykori padawanja.

De koncentráljunk az újdonságokra is, hiszen mint kiderült a Michael Biehn is szerepet kapott a történetben, aki szintén egy fejvadászt alakít majd Mando múltjából. Biehn neve egyébként olyan kultikus filmekből lehet ismerős a rajongóknak, mint A nyolcadik utas: a Halál, illetve a Terminátor - A halálosztó.

Bár A mandalori hivatalos szinopszisa azonban egyelőre nem ismert, annyi bizonyos, hogy Bébi Yoda eredetörténetét ismerhetjük meg majd jobban, ráadásul a második évadra közel sem kell olyan sokat várni, hiszen hivatalosan már idén ősszel elérhetővé válik a Disney+ műsorkínálatában.