A Bosszúállók rendezője visszaszólt a Marvel filmeket ekéző Scrosesenek

James Gunn ( A galaxis őrzői) után a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon  is reagált Martin Martin Scorsese lesújtó véleményére a Marvel filmekről.

A napokban adtunk hírt arról, hogy Martin Scorsese egy friss interjújában hangot adott abbéli véleményének, hogy a Marvel filmek voltaképpen nem is filmek, és anélkül, hogy látta volna őket, a vidámparkhoz hasonlította az MCU produkcióit.

A Marvel istállójából elsőként James Gunn reagált a direktor szavaira, aki bár hangsúlyozta, hogy nagyra tartja Scorseset, mégis élszomorítónak találta, hogy az ikonikus rendező úgy mondott véleményt, hogy bevallotta meg sem nézte a szóban forgó filmeket. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy annak idején elítélte azokat, akik a  Krisztus utolsó megkísértése-vel kapcsolatban jártak el ugyanúgy, ahogy most Scorsese is.

Joss Whedon szerint Gunn mindenét beleadta A galaxis őrzőibe, és ugyan érti, hogy mire akart utalni a rendezőlegenda, ennek ellenére dühös az ügy miatt, és nem érzi igazságosnak a dolgot. 

Biztosak vagyunk benne, hogy nem ők lesznek az utolsók a Marveltől, akik reagálnak Scrosese szavaira, aki elég komoly port kavart a nyilatkozatával. 

Scorsese új filmje, a Az Ír heteken belül debütál a Netflixen.