Hogy miként sikerült ezt elérnie a gálavetítések számát tekintve, jó kérdés, különösen annak fényében, hogy létezik olyan rajongó, aki már kétszáznál is többször nézte meg minden idők legsikeresebb filmjét, a Bosszúállók: Végjátékot.

A Fekete Párduc, a Mission: Impossible - Utóhatás és az Űrdongó színésznője elfoglalt ember, nem elég, hogy sorra hozza a sikerfilmeket, de jelenleg és az MCU másik sztárjával, Karen Gillannel forgatja a Gundpowder Milkshake című akció thrillert. Akinek ilyen szűkös az időbeosztása, annak úgy tűnik, még arra sincs ideje, hogy a saját filmjeit megnézze. És ha már itt tartunk, a színésznő állandó szereplője a Netflix vígjáték sorozatának, az Otherhoodnak is. Kitaláltátok már, kiről van szó?

Nos, a szóban forgó személy nem más, mint az Oscar-jelölt Angela Bassett, aki az EW Live rádióműsorának adott interjújában beszélt arról, hogy még mindig nem látta a Bosszúállók: Végjátékot.

"Három órás, igaz? Még nem láttam" - mondta. "Atyaég, három órát egy helyben ülni?" - folytatta a Fekete Párduc Ramondáját alakító Bassett.

Bár a színésznő csak egy egészen rövid időre tűnt fel a filmben, azért mégis meglepő, hogy máig nem szánta rá magát, de hozzátette, hogy ebben nincs számára semmi különös, lévén, szinte mindig elalszik filmnézés közben. Mi azért továbbra is azt mondjuk, érdemes lenne megpróbálni, ki tudja, talán ez egyszer kibírja éberen.