A Deadpool 2 rendezője kapta a Halálos iramban spin-offotA kép forrása: https://theplaylist.net/david-leitch-hobbs-shaw-20180412/

David Leitch – akinek az elmúlt időben jó pár komoly filmhez volt köze, többek között a Deadpool 2-höz és az Atomszőkehez – kapta a hamarosan készülő Halálos iramban-film rendezői székét, és nem is akárkiket kell majd a kamera előtt instruálnia: a film Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készül majd.

A Hobbs and Shawn spin-offról ezen kívül nem lehet még túl sok mindent tudni, ám az már bizonyos, hogy a film telis-tele lesz kemény, látványos és pörgős akciójelenetekkel, hiszen a frissen bejelentett rendező maga is a kaszkadőrvilágból érkezett – és Chad Stahelski nevű kollégájával annak idején a John Wick akciójeleneteit rakta össze. Nem beszélve arról, hogy olyan szuperprodukciókban edződött, mint az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Hitman: A 47-es ügynök és a Tini nindzsa teknőcök. Természetesen ne felejtsük el, hogy Johnson és Statham is inkább a mozgásáról híres, nem a monológjairól.

Bár a film körül van némi dráma – Johnson és Vin Diesel látványos összekülönbözése például, ami miatt egyáltalán nem biztos, hogy a színész az eredeti sorozathoz is visszatér, vagy a tény, hogy a Universal inkább a spin-offot tolná, mint sem a 9. Halálos iramban filmet, amin Tyrese Gibson keseredett el egy picit – de az biztos, hogy a tervezett premier dátuma 2019 július 26.