Aligha lehetne most izgalmasabb eseményt felhozni a filmes világból, mint a Thor 4 forgatását, amellyel kapcsolatban szinte egymás után látnak napvilágot kulisszatitkok és persze részletek.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Szerelem és mennydörgés története igencsak epikus lesz, hiszen a sztoriban felbukkanak majd A galaxis őrzői, illetve Jane Foster (Natalie Portman) is visszatér, és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a film főgonosza nem más lesz, mint Christian Bale, aki az istenek Mészárosát alakítja majd.

Bár sok még a kérdőjel, azt jól tudjuk, hogy a főszerepet alakító Chris Hemsworth sosem volt még ennyire kipattintva, ez persze annak is köszönhető, hogy a színész egyenesen a Hulk Hogan életrajzi film, a The Hulkster forgatásáról érkezett, van itt azonban még valami Hemsworth külsejével kapcsolatban.

Kellett némi idő, hogy a rajongók annak idején a Ragnarök után meg tudják szokni, hogy Thor rövid frizurát visel, majd a Végjátékban látható pufi Thor mindenki emlékezetébe végérvényesen bevéste magát. Ezúttal viszont hősünk új szerkója fogja felkavarni az állóvizet.

Egy forgatási fotón ugyanis szemmel láthatóan Hemsworth meglehetősen laza és lenge öltözékben látható, persze a kardigánt viselő duci Thor talán még mindig sokaknál viszi a pálmát. A fotón egyúttal Chris Pratt is látható Űrlordként, aki a tőle szokatlan módon igen masszív szerelést visel.

A munkálatok tehát gőzerővel zajlanak, csak győzzük kivárni a Thor 4 premierjét, amelyre a tervek szerint 2022. júliusában kerül sor. Addig is, hogy milyen remek formát hozott össze a filmjeire Hemsworth, lásd a fenti galériánkat.