#10

65 Meseautó  (2000)

(7)

romantikus | vígjáték

Ez a film megrendelhető DVD formátumban. Szűcs János, egy nagy budapesti üzletközpont igazgatótanácsának elnöke. Harmincöt éves, gazdag, sikeres és még nőtlen. Évek óta... több»

#9

85 Csapd le csacsi!  (1992)

(6) (1)

vígjáték

Ez a harc lesz a végső! - kiáltják a kerítés mindkét oldalán. Bea és Géza fiatal házasok. Gürcöltek, míg felépült családi házuk. Boldogok. Voltak. Egy nap az asszonyka a... több»

#8

76 Sose halunk meg  (1993)

(13) (7)

dráma | vígjáték

Filmio

A magyar filmtörténet egyik legemlékezetesebb hőse a gyors eszű és nagylelkű, jószívű vállfaárus, az élet igazi fejedelme. Az 1960-as években, a „boldog békés napokban”... több»

#7

83 A legényanya  (1989)

(17) (5)

vígjáték

Rendkívüli esemény történt Rátóton. Rozi, nemrég született kisfiának a Józsi nevet adta, szakítva azzal a szokással, hogy a faluban minden férfit - a tanácselnök után -... több»

#6

78 Moszkva tér  (2001)

(10) (3)

dráma | romantikus | vígjáték

Filmio

Budapest, 1989, a 18 éves Petya az érettségire készül. Teljesen új élet előtt áll, miközben az ország is a jövőbe is tekint. Török Ferenc hősei nem reménytelen alakok, akik... több»

#5

vígjáték

Filmio

Dóra egy szép napon rádöbben az igazságra: a férfi, aki a vőlegénye, és úgy gondolta, élete férfija, valójában nős. Zsófi, legjobb barátnője ötletétől vezérelve... több»

#4

vígjáték

Filmio

András Ferenc ez a szatírája a késői kádári szocializmus képét vázolja. Augusztus 20-án, az új kenyér és a magyar alkotmány ünnepén egy Balatonnál élő vasutas család... több»

#3

romantikus | vígjáték

László Dömötör, az elvált anyakönyvvezető a volt feleségétől éppúgy nem tud szabadulni, mint a házasságoktól. Elszántan próbál új szerelemre találni, kevés sikerrel.... több»

#2

dráma | krimi | vígjáték

Filmio

Kis Emil és Felleghy Hédi szerelmi kapcsolatba már majdnem ötven éve tarta, mióta találkozta egy vidéka kastályban. Történetünk kezdetével monoton életükből hiányzik a... több»

#1

83 Üvegtigris  (2001)

(79) (7)

vígjáték

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

Az Üvegtigris hat barát pár eseménytelen napjának története. Lali, az amerikamániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa; Gaben, az... több»