A legjobb PG-13 besorolású szex-vígjátékai a ranker.com alapján

#10

76 Ali G Indahouse  (2002)

(9) (7)

vígjáték

"Csigidicsá, te, figyuzzá, tesó, szavazzá' má' rám, jó, mer' ha paramentes képvisellő lennék, akkó' csumára nem lenne több anyagi gondod, mer' én a legtutibb anyagot... több»

#9

73 Férj és férj  (2007)

(11) (7)

romantikus | vígjáték

Larry (Kevin James) és Chuck (Adam Sandler) jó cimborák, barátságuk annak köszönhető, hogy mindketten tűzoltók. Az egyik tűzeset során Larry megmenti Chuck életét. A férfi... több»

#8

dráma | romantikus | vígjáték

Oscar Grubmant gyönyörű nők veszik körül. Ő maga fogékony, barátságos egyéniség, folyékonyan beszél franciául, imádja Voltaire-t, és úgy véli, jövője egy nő kezében... több»

#6

50 Kihevered, haver!  (2001)

(1)

romantikus | vígjáték

Berke élete romokban hever, mert barátnője szakított vele. Az egyébként viszonylag jó baseball játékos kilép a csapatból, hogy beiratkozzon egy színészkurzusra. Ezzel próbálja... több»

#4

73 Páros mellékhatás  (2009)

(20) (2)

vígjáték

SkyShowtime

Négy középkorú házaspár úgy dönt, kiszabadul a mókuskerékből, és elutazik egy vakációra. Úgy érzik, egy trópusi paradicsomban végre alkalmuk lesz, hogy rendbe hozzák a... több»

#3

57 Öri-hari  (1997)

(2) (2)

romantikus | vígjáték

Lily és Dan évekkel ezelőtt elváltak, ám most, hogy lányuk, Molly esküdni készül, a szülők ismét találkoznak egymással. Már az első találkozás veszekedésbe fullad, ezért... több»

#2

dráma | romantikus | vígjáték

Disney+

A Bérbarátnó álomáron című romantikus vígjátékban Cindy felbéreli Ronnyt, hogy játssza el, hogy a szeretője. Az üzlet igazán siekres lesz, mivel Ronny egyre nagyobb sikert... több»

#1

vígjáték

A suttyók csapatával ismét kitoltak ellenfeleik, így úgy döntenek újfent harba indulnak, hogy bosszút álljanak. A suttyók beakarják bizonyítani, hogy többet érnek csinos, izmos... több»