Idén ez már a második film, ami túlszárnyalta a Fekete Párduc megdönthetetlennek hitt rekordját.

Bár tavaly még sokan osztották a véleményt, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet lehet a Disney első komolyabb bukása a Lucasfilm felvásárlása óta, erre ma már valószínűleg kevesen mernének fogadni. A filmre eladott jegyek tekintetében ugyanis a Solo az elmúlt napokban túlszárnyalta a Fekete Párduc számait.

A legnagyobb amerikai jegyértékesítő portál, a Fandano információi szerint 2018-ban eddig mindössze egy filmre adta el több jegyet a Solonál (nem meglepő módon a Bosszúállók: Végtelen háború-ra) 24 óra leforgása alatt, ami egyszersmind azt is jelenti, hogy a Disney-produkció iránt még nagyobb az érdeklődés, mint a Fekete Párducra, amely februárban még rekorder az előzetes jegyeladások tekintetében.

A Solo: Egy Star Wars-történet történet világpremierje Cannes-ban lesz, de a hazai nézőknek sem kell már túl sokat várniuk, ugyanis a film május 24-tő              l látható Magyarországon.

A rendezői széket Ron Howard foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Woody HarrelsonEmilia ClarkePaul BettanyThandie NewtonDonald GloverAlden Ehrenreich és Warwick Davis.