Chris Pratt karrierjében kétségtelenül hatalmas áttörést hozott Űrlord karaktere A galaxis őrzőiben, noha egy másik nagy név is az esélyesek között volt a szerep kapcsán.

Joel Edgerton a The Playlist Bingeworthy című podcastjában elárulta, hogy annak idején ő maga is pályázott a szerepre, amelyet végül elbukott. “Űrlord valójában azért jó, mert én, Chris Pratt-tel ellentétben, nem értettem meg úgy a hangnemet, ahogy ő és a többiek. Nem voltam benne biztos, hogy hogyan tudnék én is részese lenni ennek a hangnemnek. És tényleg úgy gondolom, hogy a világ sokkal jobb hely, hogy nem én vagyok Star-Lord, még akkor is, ha lett volna rá lehetőségem, vagy elég jó meghallgatást tartottam, mert ez így van rendjén” - mondta Edgerton.

Chris Pratt ugyanakkor egy korábbi interjúban elmondta, hogy ő maga is több szerepre jelentkezett a Marvelnél. “Mindegyikre jelentkeztem. A Marvellel nehéz dolgom volt. Meghallgatáson voltam a Thor-hoz, de nem is Thor szerepére, hanem az egyik mellékszereplőnek, de nem hívtak vissza” - mondta a színész.

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Peter Quill (Chris Pratt), a kalandor és rabló, aki közel sem olyan híres, mint szeretné, nagy bajba kerül, mikor elrabol egy titokzatos gömböt, amelyet a csillagközi terrorista,... több»