‘Abba kellett volna hagynom’: Hiába figyelmeztette Steven Spielberg Michael Bayt

Steven Spielberg még időben figyelmeztette Michael Bay-t, és most már az utóbbi is belátja, hogy igaza volt a kollégájának.

A Hasbro azonos nevű játékain alapuló hollywoodi franchise sok milliárd dolláros sikert aratott, Bay rendezte az első öt filmet, de producerként működött közre a további epizódokon, köztük az Űrdongó című spin-offon és annak folytatásában, a Transformers: A fenevadak kora című filmben. 

Új akciófilmje, a Rohammentő népszerűsítése közben Bay bevallotta, hogy a Transformers executive producere, Steven Spielberg azt mondta neki, hogy hagyja abba három filmnél.

"Túl sokat csináltam belőlük" - mondta Bay az Unilad UK-nak. "Steven Spielberg azt mondta: 'Hagyd abba háromnál'. Én pedig azt mondtam, hogy abbahagyom. A stúdió könyörgött, hogy csináljak egy negyediket, aztán az is milliárdos bevételt hozott. Aztán azt mondtam, hogy itt megállok. És megint könyörögtek nekem. Abba kellett volna hagynom. [De] jó volt megcsinálni őket" - mondta el a rendező.

A Transformers frachise mindenesetre még távolról sem ért véget, jövő év júniusában ugyanis jön A fenevadak kora, mely elég meredek, de izgalmas ötletre épít.

Michael Bay új filmje, a Rohammentő Jake Gyllenhaal és Yahya Abdul-Mateen II főszereplésével április 7-től a mozikban. Ha premier előtt szeretnéd látni a filmet, kapcsolódj be a játékunkba!

71 Rohammentő  (2022)

akció | dráma | krimi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

Három élet örökre megváltozik egy nap Los Angeles utcáin. Will Sharpnak sürgősen pénzt kell szereznie valahonnét, hogy fedezni tudja felesége kórházi számláit, végső... több»