75 Aquaman  (2018)

Díszes társasághoz csatlakozott James Wan képregény adaptációja, de ez nem csak az ő, de a DCEU számára is egy jelentős mérföldkő.

Ahogy arra az első hetek bevételeit elnézve számolni lehetett, az Aquaman az elmúlt napokban átlépte az 1 milliárd dolláros összbevételt, amire a DC-adaptációk körében A sötét lovag: Felemelkedés óta nem volt példa, ráadásul ezzel már A sötét lovag is maga mögé utasította.

2018-ban további négy filmnek sikerült a bravúr, melyek a Bosszúállók: Végtelen háború, a Fekete Párduc, a Jurassic World: Bukott birodalom és A hihetetlen család 2..

Ezzel a teljesítménnyel az Aquaman a harminchetedik olyan film, melyre világszerte egy milliárdnál is többet költöttek a mozizók. Ami pedig James Want illeti, ő maga is egy elég illusztris társaság tagja lett, így egy lapon említhető James Cameronnal, Peter Jacksonnal, Christopher Nolannel vagy Michael Bayjel.

Minden idők legsikeresebb filmje továbbra is az Avatar, mely 2,8 milliárd dollárt termelt világszerte.

Az Aquaman folytatását egyelőre nem jelentették be, de biztosak lehetünk benne, hogy ez csak idő kérdése, ahogy afelől sincsenek kétségeink, hogy a Warner ismét bizalmat szavaz majd Wannek, még akkor is, ha hazájában, az Államokban a film anyagilag a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala és a Wonder Woman mögött teljesített.