A 6 legjobb új sorozat, amit ezen a héten nézhetsz (Azok a 90-es évek show, Az elnökjelölt és mások)

Ezen a héten sem kell attól tartanunk, hogy új sorozatok nélkül maradunk, hiszen több streaming csatorna is készül új premierekkel a következő napokban. Három korábban bemutatott sorozat is most fog debütálni a Netflixen, de készül egy-egy izgalmas újdonsággal az HBO Max, az Amazon Prime és az AppleTV+ is. Mutatjuk, mikről van szó.

#6

72 Truth Be Told  (2019)

(3) (1)

dráma | krimi | thriller

Apple TV+

Egy rádiós műsorvezető megpróbál fényt deríteni egy családi pátriárka rejtélyes halálára.

Harmadik évadához érkezik a sorozat, amelyben Octavia Spencer Poppy Parnell bőrébe bújik. A nő egy valódi bűnesetekkel foglalkozó podcastet vezet és saját nyomozásban kezd, amikor eltűnik a fehér Emily Mills és a színesbőrű Drea Spivey. Előbbi kislány fotóival tele a média, mindenki róla beszél, utóbbi kislányról viszont szinte tudomást sem vesznek az emberek. Január 20-tól az AppleTV+-on.
#5

akció | animáció | fantasy | kaland | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy elkeseredett próbálkozás miatt, hogy kifizessenek egy hatalmas számlát egy kocsmában, egy csapat kívülálló nagy kalandozásba kezd, amely során megmentik Exandria világát a... több»

Második évadával tér vissza a régi időket idéző rajzfilm-sorozat. A Vox Machina hőseinek szembe kell nézniük a Chroma Conclave nevű hatalmas sárkánycsoporttal, mielőtt elpusztítanák Exandria világát. És ezek nem a tipikus tűzokádó sárkányok - jeget és savat okádnak, és szinte áthatolhatatlan páncéljuk van. Ahhoz, hogy legyőzzék ezeket a szörnyeket, a Vox Machina hőseinek különleges fegyvereket kell találniuk, amelyek elég erősek ahhoz, hogy isteneket öljenek. Január 20-tól az Amazon Prime-on.
#4

41 Az elnökjelölt  (2023)

(1)

vígjáték

Netflix

Egy ifjúsági központ vezetője komoly esélyessé válik a franciaországi elnökválasztásokon. Vajon az ország készen áll elfogadni első fekete bőrű elnökét? több»

Egy fiatal, színesbőrű, idealista tanár Párizsban azon kapja magát, hogy harcba szállt az elnöki címért. A szokásos történet némi humorral és drámával fűszerezve, amely egyszerrer tűnik fikciónak és a valóságból ismerős szituációnak. Január 20-tól a Netflixen.
#3

77 Nők a fronton  (2022)

(2)

dráma | történelmi

Netflix

Franciaország, 1914. Négy nő sorsa keresztezi egymást: Marguerite, egy titokzatos párizsi prostituált; Caroline, aki a családi gyár élére kerül; Agnes, egy eldugott zárdában... több»

Négy francia nő, Marguerite, Caroline, Agnes és Suzanne - története az első világháborúból, akik megpróbálják megállni a helyüket a káoszban. Szinte bármi megtörténhet a szexmunkától a tábori kórházon keresztül a kémkedésig. Január 19-től a Netflixen.
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

1995-ben járunk, Leia Forman a nagyszüleinél tölti a nyarat, ahol Kitty figyelő szeme és Red szigorú tekintete alatt elkezd barátkozni a Point Place-i gyerekek új generációjával. több»

A sitcomok hőskorát idéző új sorozat, amelyet a klasszikus módon, élő közönség előtt vettek fel. Valójában egy folytatásról van szó, méghozzá az ezredforduló környékén szép sikereket elért Azok a '70-es évek című sorozaté. Az akkori főszereplők immár szülőként ugyanazokkal a nehézségekkel néznek szembe, mint anno az ő szüleik. Január 19-től a Netflixen
#1

77 The Last of Us  (2023)

(18) (5)

akció | dráma | horror | kaland | thriller

HBO Max

Joel és Ellie, a járvány-pusztította, eltorzult világban csak egymásra számíthat. A duó kénytelen elviselni az új világ brutalitását; a kegyetlen gyilkosoktól hemzsegő,... több»

A hét legérdekesebb premierjére már nem is kell várni, hiszen a The Last of Us már mától nézhető. A történet egy pusztító járvány utáni világba repít, ahol az emberiség koszos karanténzónákban tengődik, a külvilágot pedig agresszív fertőzöttek járják. Ebben a világban kell Joelnek, a sokat megélt egykori családapának eljuttatnia az ország másik végébe az alig 11 éves Ellie-t, akivel nagyon nem találják a közös hangot. Mától az HBO Maxon!