88 See  (2019)

A napokban megérkezett az Apple TV streaming szolgáltató legújabb sorozata, a See. A főszerepet alakító Jason Momoa pedig egy izgalmas videót tett közzé Instagramján a széria promója kapcsán, ami úgy tűnik, nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Az Aquaman és a Trónok harca sztárja ugyanis egy rövid bejátszást posztolt arról, amin egy sütivel etet egy medvét. Bár a videó a rajongók körében hatalmas sikernek örvend, a PETA állatvédő szervezet azonnal nekiment a sztárnak egy közleményben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The things we do for our ART. SEE. Is out. Please watch on Apple TV+. The bear needs to know your scent. So here’s my cookie kisses big guy. Love you tag. Aloha Baba Voss

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés, Nov 1., 2019, időpont: 11:49 (PDT időzóna szerint)

A szervezet a Twitteren tett közzé egy nyilatkozatot arról, amelyben felhívja a színész figyelmét arra, hogy számos vadonban született medvebocsot szakítanak el szüleitől, hogy azután fogságban élve idomítsák őket, ennek kapcsán pedig a PETA felkérte Momoa-t, hogy a jövőben tüntetőlegesen ne vállaljon olyan filmszerepet, amelyben idomított állatokkal kell majd dolgoznia.

A színész egyelőre nem reagált a közleményre, de ismerve a hasonló fajsúlyos kérdésekben való szerepvállalását a válasz valószínűleg nem várat sokáig magára.