A Sony Imádlak utálni című filmje 25 millió dollárból készült, és megtörte a romkomok állítólagos átkát - és túllendült a nem túl kedvező kritikai fogadtatáson -, miszerint az utóbbi időkben nem teljesítettek a kasszáknál, és csak a streamingen működtek!

A romkom műfaj az elmúlt években már szinte csak a streamingen működött. A Netflix ontja magából a saját gyártású szerelmes filmjeit, és a közönség szerette is őket - többnyire. Azonban a mozikba kerülő romantikus komédiák, amikből annyi emlékezetes készült a 90-es és a 2000e-s években, úgy tűnt, már soha nem találnak magukra a nagyvásznon.

Ennek mond némiképp ellent az Imádlak utálni nem túl nagy, de a fentebbi gondolatok fényében mégis jelentősnek mondható sikere. Valóban megtörheti az "átkot" ez a könnyed kis film, vagy csak egyszeri alkalomról volt szó? Idővel kiderül.

A Glenn Powell és Sydney Sweeney főszereplésével készült alkotás lassan, de biztosan átlépte a 189 millió dolláros bevételt a világ jegypénztáraiban az elmúlt hétvégén. Közel két hónappal a bemutatója (december 22.) után ugyanis még mindig a mozikban van!

Egyelőre nem tudni, hogy a 200 millió dollár elérhető álomhatár-e a film számára, hiszen hétvégenként csak pár százezer dollárt hoz (legalábbis az USA területén), a digitális megjelenést pedig február 19-én jelentették be, konkrétan a mai napra!

A film állítólag megdöntötte a legtöbb bevételt hozó élőszereplős Shakespeare-adaptáció rekordját (Sok hűhó semmiért - aminek egyébként a lazán vett remake-je volt), és az E! Newsnak adott új interjújában Sydney Sweeney egy esetleges folytatást lebegtetett be:

"Igazából nem fedhetem fel minden titkomat" - mondta az E! Newsnak a Madame Web február 12-i premierjén - "de Glen és én... úgy értem, ma reggel beszéltem vele. Beszélgettünk dolgokról..." A Top Gun: Maverick sztárja mindezt csupán egy hallagtó/lakat van a számon emojival kommentelte.

romantikus | vígjáték

A csodálatos első randi után Bea és Ben tüzes vonzalma jéghideggé válik – egészen addig, amíg váratlanul újra össze nem találkoznak egy ausztráliai esküvőn. Így hát azt... több»