Az X-akták és a Trónok harca sztárjaival jön az új pszichothriller sorozat

David Duchovny, Jack Whitehall és Carice van Houten lesznek a főszereplői egy új pszichológiai thriller sorozatnak, amely az Amazon Prime Video-n lesz majd látható és egy közelmúltbeli felkavaró alkotásra emlékeztet az alaphelyzete - egyelőre legalábbis ennyit tudni...

A jelenleg "Malice" címet viselő brit eredetit James Wood (Nagy Katalin - A kezdetek) író és executive producer jegyzi. 

A cselekmény pontos részletei egyelőre titkosak, de a források szerint a sorozat egy fiatalembert (Whitehall) követ majd, aki egy gazdag család világába próbál beszivárogni, Duchovny és van Houten pedig a családfőket alakítják majd. Ez a felállás kísértetiesen emlékeztet a Saltburnre ezek alapján.

Duchovny leginkább a Fox nagy sikerű természetfeletti sorozatában, az X-aktákban játszott főszerepéről ismert, amelyben Mulder ügynököt alakította. De olyan sorozatokban is láthattuk, mint a Showtime-on futó Kaliforgia/Californication, amely hét évadon keresztül futott. 

Van Houten korábban Melisandre szerepében tűnt fel és tett szert világhírnévre, az HBO megasikerű sorozatában, a Trónok harcaban. A második évadban csatlakozott a sorozathoz, és egészen az utolsó évadig a szereplőgárda tagja maradt. Hollandiában, ahol született, szintén nagy népszerűségnek örvend a színésznő. További angol nyelvű szerepei közé tartozik a Starz "Veszedelmes viszonyok" című sorozata, valamint olyan filmek, mint a Brimstone/Megtorlás.

Whitehall elismert stand up komikus és színész. Több stand up filmet is kiadott, legutóbb a Jack Whitehall: csak viccelek címűt a Netflixen. Színészként Whitehall olyan sorozatokban való munkájáról ismert, mint például a Good Omens/Elveszett próféciák a Prime Videón.