2019.08.13   szerző: csd   hozzászólások: 0

A 2017-ben mozikba került Igazság Ligájában még Ben Afflecket láthatták a nézők Batmenként. A színész nemrégiben azonban hivatalosan is visszaadta a szerepet, egyelőre pedig kérdéses, hogy a jövőben átveszi-e valaki a helyét.

Batman visszatér az Öngyilkos osztag 2-ben? Válaszolt a rendező!A kép forrása: MovieWeb

Bár Matt Reeves alighanem gőzerővel dolgozik az új Batman film előkészületein, amelyben nem más, mint Robert Pattinson formálja majd meg Bruce Wayne-t, a film alapkoncepciója azonban egy sokkal fiatalabb sötét lovagra helyezi majd a hangsúlyt.

Mostanáig azonban találgatások övezték azt is, hogy James Gunn rendezésében készülő Öngyilkos osztag rebootjában vajon feltűnik-e Batman. Mindezt pedig maga a rendező tisztázta is egy instasztoriban.

„Batmant megnézhetitek a 2021 júniusában érkező The Batman filmben. Az Öngyilkos osztag igazából…az Öngyilkos osztagról fog majd szólni” – írta a rendező. Noha reboot szinposzisáról egyelőre semmit sem lehet tudni, annyi bizonyos, hogy a filmben Margot Robbie és Viola DavisJoel Kinnaman mellett Idris Elba is feltűnik majd, amelyre egyelőre 2021. augusztusáig kell várniuk a rajongóknak.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az Amanda Waller vezette titkos kormányszervezet, az A.R.G.U.S létrehoz egy szupergonoszokból álló speciális különítményt, az Öngyilkos Osztagot. Az elítéltek Joker... több»