Lena Headey-t 1,5 millió dollárra perelték be a Thor: Szerelem és mennydörgésben vállalt szerepének elvesztése miatt.

Headey egyetlen egy jelenete sem került be a film végső változatába, de ez nem akadályozza meg a Trónok harca sztárjának korábbi képviselőit abban, hogy bepereljék őt. A Variety magazin értesülései szerint Headey korábbi ügynöksége, a Troika pert indított, amelyben azt állítják, hogy a színésznő 1,5 millió dollár kifizetetlen jutalékkal tartozik nekik.

A Thor 4 után 500 ezer dollár, a 9 Bullets után 300 ezer, a Rita című sorozat után pedig 650 ezer dollár jutalék járna az ügynökségnek, amely azt állítja, hogy a színésznő a távozása előtt nem fizette ki a cégnek az összes pénzt, amivel tartozott neki. 

A bírósági dokumentumok szerint Headey 2005-ben szerződött a Troikához, amikor a régi ügynöke, Michael Duff otthagyta a Lou Carl Associates-nél betöltött pozícióját, hogy csatlakozzon az ügynökséghez. A Troika 2017-ben egyesült a James Grant Grouppal, mielőtt egy magántőke-befektetési társaság felvásárolta volna, és 2018-ban YMU néven újjáalakult. Headey 2020. májusában hagyta ottl az ügynökséget.

Headey cáfolja a Troika követelését, mondván, hogy soha nem írt alá szerződést az ügynökséggel, és hogy Duffal régóta fennálló szóbeli megállapodás alapján kötött üzletet. A színésznő azt állítja, hogy ő és Duff soha nem változtattak az 1990-ben kötött megállapodásuk feltételein. Headey kiemelte, hogy a Troika csak az európai ügyeit intézte, és hogy az egész üzleti kapcsolatuk alatt a CAA képviselte őt az Egyesült Államokban.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»