Sandra Bullock és Brad Pitt idén mindketten tiszteletüket tették egymás filmjében. Pittnek z elveszett városban volt cameója, Bullock pedig A gyilkos járatban tette tiszteletét.

Nem csoda, hogy nézőkben fel is merült a kérdés, hogy van-e rá bármi esély is, hogy a két sztárt láthatjuk-e valaha egy közös projekt főszerepében, erre pedig maga Pitt válaszolt a brit Vogue-nak adott interjújában, amelyben többek között saját uniszex kozmetikai márkájáról, a Le Domaine-ról is beszélt.

“Valójában Sandy (Sandra Bullock) és én egyszer megpróbáltunk egy egész ötletet kidolgozni egy férj és feleség csapatról, akik a QVC televíziós csatorna legsikeresebb reklámaracaiként ismertek. Egy alkalommal viszont élő adásban összeveszünk, majd pedig annyira megutáljuk egymást, hogy elválunk. Ennél tovább viszont nem jutottunk” - mondta a színész.

Az Oscar-díjas színész a Vogue-nak a Le Domaine kapcsán pedig elmondta, hogy ő maga az élő bizonyíték arra, hogy a termék hatásos és működik:

“Tudom, hogy szinte minden nap jelennek meg új termékek, amelyeket az emberek megpróbálnak egyszerűen csak eladni, de ha nem láttam volna saját szememmel a valódi különbséget a bőrömön, akkor nem vesződtünk volna az elkészítésével” - tette hozzá a színész.

Brad Pitt egyébként meglehetősen mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, legutóbbi filmje, A gyilkos járat idén augusztusban debütált a mozikban, legközelebb pedig a 2023 januárjában debütáló Babylonban lesz látható.

akció | szatíra | thriller

Öt profi bérgyilkos néz szembe egymással egy száguldó vonaton, a kirakós részletei pedig lassan összeállnak, hiszen úgy tűnik, hogy mindannyian ugyanabban a küldetésben vesznek... több»