B*szd meg: Így reagált a híresség, akitől Keanu Reeves autogramot kért

Keanu Reeves elárulta, hogy eddig csupán két embertől kért autogramot, az egyikük részéről pedig egy igencsak váratlan és durva reakció érkezett a kérésre.

Reeves a The Late Show with Stephen Colbert című műsor vendégeként mesélt arról, hogy Lou Reed autogramját valójában egy barátja számára kívánta megszerezni. A Velvet Underground zenekar legendás énekese készséggel tett eleget a kérésnek, alá is firkantotta a nevét, noha bővebb “eszmecsere” nem igazán történt a találkozás során.

Majd a színész elmondta, hogy egy alkalommal kért egy aláírást George Carlin humoristától, abban azonban “nem volt köszönet”. “Kedves Keanu, ba*szdmeg!” - ez állt a papíron Reeves elmondása szerint.

“Mindig azt hittem, hogy csak nekem írta ezt, aztán találkoztam valakivel, aki elmondta, hogy ugyanezt írta. Mindenesetre így is gyönyörű” - jegyezte meg a színész. Persze kérdéses, hogy ma Hollywood egyik legkeresettebb színészeként milyen üzenettel is kapná meg Reeves az autogramot, ő maga mindenesetre kedves emlékként gondol ezekre a találkozásokra.

Keanu Reeves egyébként az idén tavasszal debütáló DC Szuperállatok ligája szinkronszerepében lesz hallható, következő filmje, a John Wick: 4. felvonás - Hagakure pedig a következő évben debütál majd.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»