Az extrém átváltozásairól is ismert színész nem hajlandó többé radikálisan megváltoztatni a súlyát egy-egy szerep kedvéért.

Christian Bale, aki kétségkívül Hollywood egyik legnagyobb és legelhivatottabb átváltozóművésze karrierje során már számtalanszor vállalkozott arra, hogy igen meghízzon, vagy drámai módon lefogyjon egy szerep kedvéért, jusson csak eszünkbe A gépész, a Sötét lovag-filmek, vagy a tavalyi Alelnök. Ennek azonban mostantól vége, legalábbis ezt mondta a sztár a CBS Sunday Morningnak adott interjújában.  

"Folyamatosan azt mondogatom, végeztem ezzel" - mondta Bale. "Most már tényleg azt hiszem, hogy nem csinálom ezt többé."

Az Oscar-díjas sztár legutóbbi filmje, Az aszfalt királyai kapcsán ismét jelentős tömeget, közel 35 kilót adott le, amire szüksége is volt, hiszen az  Alelnökben jókra túlsúllyal szerepelt Dick Chaney-ként. Bár új filmjét még nem mutatták be a hazai mozik, a külföldi kritikusok szerint ismét igen erős alakítást nyújtott  Matt Damon   oldalán, amivel minden esélye megvan arra, hogy begyűjtse ötödik Oscar-jelölését is. 

Az aszfalt királyai november 14-től látható a magyarországi mozikban. Ha korábban lemaradtatok volna róla, a film szinkronizált előzetesét idelent nézhetitek meg.

via EW.com