Colin Hardy rendezi a Holló remake-jétA kép forrása: Photo © Buena Vista International

Október végén az Amerikai pszichó, a Tőzsdecápák, és A holló producere, Edward R. Pressman az Abu Dhabi Filmfesztivál nyitóestéjén a hosszú ideje húzódó A holló-remake kapcsán jelentette be, hogy 2015 tavaszán megkezdődhetnek produkció forgatási munkálatai. Ekkor azonban még csak homályos találgatások folytak arról, ki rendezheti a kultikus film feldolgozását. A Relativity Studios azonban most megtörte a hallgatást, ugyanis a hivatalos bejelentés szerint a direktori széket Corin Hardy foglalhatja el.

Hardy első élőszereplős filmje jövőre mozikba kerülő The Hallow, de az ő nevéhez köthető az animációs rövidfilm, a Butterfly, korábban pedig olyan zenészeknek és zenekaroknak forgatott videoklipet, mint Ed Sheeran, Biffy Clyro, Keane, Paolo Nutini és a The Prodigy. Hardyt a Világvége rendezője, Edgar Wright ajánlotta Edward R. Pressman producer figyelmébe. A remake forgatókönyvét Cliff Dorfman (Warrior - A végső menet) írja.

A rendezői székre sokáig F. Javier Gutiérrez (Tres días) tűnt a legesélyesebbnek, ő azonban végül A kör franchise rebootja mellett kötelezte el magát.

A film főszerepére számos színész neve merült fel, a pletykák szerint Az ismeretlen Drakula színésze, Luke Evans tűnik az első számú esélyesnek arra, hogy Brandon Lee nyomdokaiba lépjen. Evans korábban a BAFTA díjátadón a Red Carpet TV-nek beszélt a film terveiről, és azt is elmondta, hogy a remake a történet több olyan aspektusát is feldolgozza, melyek az eredeti filmben nem szerepeltek.  Bár ez alapján biztosra is vehetnénk a színész szereplését, sem Pressman, sem a filmet gyártó stúdió nem erősítette meg Evans elmondásait.

A James O'Barr fekete-fehér képregényén alapuló A holló egy fiatal rock-zenész történetét meséli el, akihez egy éjszakán betör egy banda, feleségét megerőszakolják, majd mindkettőjükkel végeznek. A férfi ezt követően feltámad halottaiból, hogy bosszút álljon gyilkosain. Az eredeti filmet Alex Proyas rendezte, a főszerepet pedig a forgatáson tragikus körülmények között elhunyt Brandon Lee játszotta.