A rajongóknak mindössze egy hónapot kell várniuk, hogy a Halálos iramban spin-offja, a Hobbs és Shaw hazai mozikba is megérkezzen.

Az Universalnak pedig úgy tűnik esze ágában sincs leállítani az utóbbi évek legsikeresebb franchise gyártását, amely eddig közel 5 milliárd dolláros bevételt hozott az elmúlt közel 20 évben. A széria állandó visszatérő szereplője, Vin Diesel ráadásul a napokban posztolt egy videót arról, hogy elkezdődtek a Halálos iramban 9 munkálatai.

Dave Bautista neve, akit a legtöbben Draxként ismerhettek meg a A galaxis őrzőiből, néhány alkalommal már felmerült egy Halálos iramban produkció kapcsán. Bautista a pankrátori karrierjét Dwayne Johnsonhoz hasonlóan színészi pályára cserélte, amelyben az utóbbi években egyre inkább érvényesülni látszik.

Bautista a napokban pedig egy twitter posztban reagált arra a felvetésre, hogy esetleg egy főgonosz szerepét vállalná az új Halálos iramban. „Köszönöm a felvetést” – írja a színész és mindez persze nagyon diplomatikusan hangzik, ha bejegyzést nem az „inkábbjófilmeketcsinálok” hashtaggel jelölte volna meg.

Alighanem számos színés szívesen részt venne egy Halálos iramban produkcióban, Bautista úgy tűnik enyhén szólva sem tartozik közéjük, bár kérdés, hogy mit szól majd mindehhez Vin Diesel, aki korábban Grootnak kölcsönözte a hangját a Marvel filmes univerzumában.