DiCaprio egyik legrosszabb filmjét hozta el a 2021-es év?

Hamarosan érkezik a Netflixen Adam McKay legújabb rendezése, a Ne nézz fel!, a film már a parádés szereposztás miatt is ígéretesnek tűnik, amelyhez már be is futottak az első kritikák.

Egy meglehetősen groteszk történetet vázol fel a Ne nézz fel! cselekménye, amelynek főszerepeiben Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Jonah Hill, Matthew Perry és Timothee Chalamet láthatók, a produkciónak azonban valahogy mégsem sikerült meggyőznie a kritikusokat, amely jelenleg 63 százalékos értékelést tudhat magáénak a Rotten Tomatoes portálon. De nézzük is egy kicsit részletesebben, hogy mit is gondoltak eddig a filmről.

“A Ne nézz fel! nem foglalkozik azzal mit gondolnak róla azok, akik elutasítják az éghajlatváltozás problémáját, ugyanakkor az egyes megoldások gyakran tompítják a szatíra átütő erejét” - írja az AC Clubtól Jesse Hassenger.

“2021 egyik legrosszabb filmje, amely arrogáns és káoszba fullad” - jegyzi meg tömören Evan Dossey, a Midwest Film Journaltól.

“A film elképzelése hatásos lehetett volna óvatosabb kezekben, McKay ökle azonban mindent porrá zúzott, az eredmény hatalmas rendetlenség” - írja Globe and Mail kritikusa, Barry Hertz.

“A Ne nézz fel! megfelelő módon ábrázolja azt, ahogy a média és a kormányok eltusolják a klímaváltozást, de mindezt egy túlzottan szelíd szatíra formájában” - jegyzi meg Alonso Duralde, a TheWrap magazintól.

vígjáték

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»