2018.03.13   szerző: Varga_Júlia   hozzászólások: 0

Dwayne Johnson, legújabb filmje, amelyben hatalmas szörnyekkel veszi fel a harcot, április közepén kerül a mozikba – a közvetlenségéről ismert sztár pedig megragadta az alkalmat, hogy a maga módján promózza a filmet.

Dwayne Johnson zseniális előzetest készített a Rampage-hez

A Rampage: Tombolás című akciófilmnek színtiszta tesztoszteron és CGI-illata van már messziről is, így Johnson is főleg a keménységével próbálja meg eladni a filmet, de ezt a maga bűbájos módján teszi, ahogy ez az alábbi videóból ki is derül.

A film története szerint az embereket kevéssé kedvelő főemlős-kutató, Davis Okoye életre szóló barátságot köt egy szuperintelligens ezüst hátú gorillával, George-al, akit születése óta gondoz. Ám egy balul sikerült genetikai kísérlet tomboló szörnnyé változtatja békés barátját, és hamarosan kiderül, hogy a bolygót nem csak a hatalmasra növő George, hanem egyéb szörnyek is veszélyeztetik, akik mindent elpusztítanak, ami csak az útjukba kerül. Természetesen csak egy ember van, aki fel meri venni a kesztyűt a pusztító lények ellen: Okoye.

A filmben Johnson mellett olyan sztárok szerepelnek, mint Naomie Harris (Holdfény), Malin Akerman (Milliárdok nyomában), Jake Lacy (Csajok), Joe Manganiello (True Blood - Inni és élni hagyni), Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) és P. J. Byrne (Rejtjelek). 

És most következzen az őszinte és igen meggyőzőre sikeredett trailer – egyenesen Dwayne Johson kezéből:

 

akció | kaland | sci-fi

Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos... több»