2021.02.20   olvasottság: <1000x   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Netflix hatalmas sikert aratott a Tyler Rake: A kimenekítéssel, a nézőknek láthatóan bejött az akcióőrület, a szolgáltató pedig már készül a következő nagy dobásra. 

Ebből lesz az év akciófilmje? Tom Hardy és A rajtaütés rendezőjének új filmje a Netflixen

A rajtaütés  rendezője,  Gareth Evans rendezi a Netflix Havoc című akciófilmjét, melynek főszerepét nem más alakítja majd, mint  Tom Hardy, aki a Venommal és A sötét lovag: Felemelkedéssel már bizonyította, hogy otthonosan mozog az akciófilmek műfajában. 

Ez lesz az első projekt Evans és a Netflix exkluzív együttműködésének keretén belül, ugyanis a direktor leszerződött a streaming szolgáltatóval, hogy a következő években kizárólag itt lesznek láthatóak a filmjei. 
A Havocban Hardyt egy magányos, kiégett zsaru szerepében láthatjuk majd, akinek egy kudarcot követően át kell verekednie magát a város teljes alvilágán, hogy leleplezzen egy mindent átszövő korrupciós hálózatot. 

A film egyelőre nem kapott premierdátumot, de 2022 előtt valószínűleg nem érdemes számítanunk rá. 

Hardy új filmje, a Venom 2: Carnage színre lép idén nyáron debütál a mozikban.

akció | horror | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. több»