Ebből még kult sci-fi lesz: A Sharknado alkotói ezúttal nem spóroltak a látványon (előzetes)

Az Asylum, a Sharknado - Cápavihar mögött álló hírhedt ZS-filmes stúdió megirigyelte A függetlenség napja és Steven Spielberg Világok harca című filmjének sikerét. Az Alien Conquest már az előzetese alapján is egy látványosabb filmnek ígérkezett, mint a stúdió korábbi munkái, de talán jobb lett volna másra költeni az összeget.

A történet szerint a bolygónkon egy űrhajó-flotta landol. Az idegenek azonban nem éppen békés szándékkal érkeznek, és a támadás megállításának egyetlen módja természetesen az, ha az emberek felveszik a harcot. Egy csillagász megtalálja a módját, hogyan győzhetnének, de vajon sikerül-e időben eljutnia az obszervatóriumába, hogy végre is hajtsa a merész tervet?

A film annyira fű alatt érkezett, hogy nem sok 'hiteles' vélemény olvasható róla az interneten. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon egyetlen kritika sem érkezett hozzá, de a nézők sem vitték túlzásba a véleményírást. De azért csak szemezgessünk néhányat!

"ISTENEM!!! Ez a film borzalmas volt! Észrevette még valaki, milyen rosszak az egyenruhák? Úgy értem, az amerikai hadsereg sapkái a légierő felsőivel? Szakállas államokbeli katonák? Fel akart robbanni a fejem."

"Ez a legrosszabb dolog, amit valaha láttam."

"A film alatt folyamatosan forgattam a szemem, és feladtam, miután az idegenek ellen használt fegyverek egyike egy spray-palack volt."

"Ez szörnyű sértés az intelligenciára nézve."

Meg mernénk kockáztatni, hogy a tavalyi év legrosszabb filmjéről van szó, de az Amazonon kölcsönözhető, illetve meg is várásolható, így mindenki számára nyitva a lehetőség, ha efféle elvetemült bűnös élvezetre vágyik. Persze, tudjuk mi, hogy szándékosan ZS-filmnek készült, és van ennek a zsánernek célközönsége, akik szerint létezik olyan rossz, ami már jó. Ha innen nézzük, és tényleg ez a legrosszabb 2021-es film, akkor tényleg kult sci-fi is lehet még belőle, amit sokáig fognak emlegetni az arra vevők.

A film főszerepeit Tom Sizemore és Emily Killian alakítják, az előzetest idelent nézhetitek meg.

akció | sci-fi

Egy csillagász testvérpár rádöbben, hogy idegen invázió készül a Föld ellen, azonban senki nem hisz nekik. Amikor azonban nyilvánvalóvá válik, hogy a harc elkerülhetetlen,... több»