Bár a horror rajongók közül sokan eddig várták A gyászoló asszony átkát, a legfrissebb hírek alapján most még egy okuk van arra, hogy feljegyezzék a premierdátumot.

Bár voltak árulkodó jelek, A gyászoló asszony átkáról egyelőre csak annyit tudtunk, hogy az elsőfilmes Michael Chaves rendezi, aki nem mellesleg időközben megkapta a Démonok között 3 rendezői székét is. James Wan az elmúlt hónapokban folyamatosan méltatta a direktort, de eddig mindenki azt hitte, hogy A gyászoló asszony átka egy különálló horror, afféle főpróbája Chaves következő mozijának.

Nos, ez az elmélet megdőlt, ugyanis a napokban debütált a film az SXSW Filmfesztiválon, ahol egyúttal kiderült, hogy a Démonok között franchise egy újabb spin-offjáról van szó. Anélkül, hogy bármit elárulnánk a cselekményből, a maga a film leplezte el Perez atya feltűnésével, akit az Annabelle-ből ismerhetnek a nézők, sőt, egy ponton konkrét utalás is történik a franchise egyik epizódjára.

A gyászoló asszony átka április 18-tól látható a hazai mozikban Linda Cardellini , Sean Patrick Thomas és, Patricia Velásquez  főszereplésével. A magyar szinkronos előzetest idelent nézhetitek meg.