Edward Norton (legutóbbi filmjei a cikkünk galériájában) váltja az elfoglaltságai miatt távozó Benedict Cumberbatchet a James Mangold (Az aszfalt királyai) által rendezett A Complete Unknown című Bob Dylan-életrajzi filmben, amelyben Timothée Chalamet alakítja Dylant, írja a Deadline.

Norton Pete Seeger folkénekest és aktivistát alakítja, aki jelentős hatással volt Bob Dylan karrierjére és zenéjére, míg Elle Fanninget Dylan fiatalkori szerelmének szerepében láthatjuk majd.

A Jay Cocks által írt és Mangold által átdolgozott forgatókönyv alapján idén nyáron kezdik meg a forgatás New Yorkban. A film középpontjában Dylan 1965-ös, ellentmondásos váltása áll az elektromos gitárra.

Az Oscar-jelölt Nortont az utóbbi években olyan nagysikerű filmekben láthattuk, mint az Asteroid City és a netflixes Tőrbe ejtve - Az üveghagyma. Utóbbi épp a napokban vált elérhetővé a SkyShowtime kínálatában.

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2024.01.20.)

A film egy kitalált amerikai sivatagi városban játszódik 1955-ben, ahol épp a Junior Stargazer kongresszus zajlik. Az ország minden részéből érkező diákok és szülők gyűlnek... több»