Egy apró tény teljesen megdöbbentette Jennifer Anistont és Adam Sandlert interjú közben

Jennifer Aniston és Adam Sandler hitetlenkedett, miután megtudták, hogy az egykori gyereksztárok, a Sprouse ikrek, akikkel korábban mindketten dolgoztak már, most 30 évesek.  

Dylan és Cole Sprouse még gyerekek voltak, amikor az A-listás sztárokkal  játszottak. Az ikrek együtt szerepeltek Sandler 1999-es Apafej című vígjátékában Julian "Frankenstien" McGrath szerepében, mielőtt Cole csatlakozott a Jóbarátok szereplőgárdájához, ahol Ross Geller fiát alakította.

Cole mindössze nyolcéves volt, amikor Anistonnal osztozott a képernyőn - és a színésznő nem tudta leplezni megdöbbenését, miután az Accessnek adott interjúban megtudta az ikrek jelenlegi életkorát:

"MICSODA?!" -  Mind az 56 éves Adam, mind az 54 éves Jennifer felkiáltott a felfedezésen. Jennifer alig hitt a fülének: "Nem, nem, nem azok!" - kiáltott fel. Adam azzal viccelődött, hogy ő volt az, aki 'betörte' a gyerekeket Jennifernek: "Ez volt az egyik dolog, amit Jen mondott, amikor először találkoztunk: 'Megtennéd, hogy betöröd nekünk a gyerekeket?' - viccelődött Adam. "Megtetted, és most nézd meg őket" - replikázott Jennifer.

Adam elmondta, hogy nemrég látta Dylant egy párizsi szálloda halljában: "Igazából az egyiküket akkor láttam, amikor a Gyagyás gyilkosság 1-et forgattuk. Ekkor láttam Dylan Sprouse-t, késő este a szállodámban... olyan hajnali kettő volt, és hallottam egy hangot, és azt gondoltam: "Ember, ez ismerősen hangzik."

Jennifer megdöbbent, amikor elmesélték neki, hogy Cole belezúgott a Jóbarátok forgatása alatt: "Olyan kicsi volt!" - válaszolta tanácstalanul a színésznő. 

Cole korábban már 2017-ben felfedte ezt a kedves titkot és bevallotta, hogy annyira "belezúgott" Anistonba, hogy alig tudott beszélni:

"Nagyon-nagyon nehéz volt Jenniferrel dolgozni, mert annyira szerelmes voltam belé" - mondta a New York Postnak - "Meg voltam bolondulva. Nem tudtam megszólalni, elfelejtettem a szövegemet, és teljesen üres voltam. Annyira nehéz volt' - tette hozzá.

A színész azt mondja, mióta felnőtt, nem látta a szereplőket: "Ha bármelyiküket látnám, azt mondanám: "Helló". De már jó ideje nem láttam őket, és már biztosan nem nézek ki ugyanúgy, szóval nehéz lenne. És ha ugyanúgy néznék ki, az pedig egy kicsit zavaró lenne."

Cole nyolcéves volt, amikor az NBC ikonikus sorozatának hét epizódjára csatlakozott a stábhoz. A kiadványnak (NYP) elmondta, hogy idegtépő élmény volt ennyi ismerős arc és nagy név között lenni:

"Óriásiak voltak, és ezt már gyerekként is érezted, amikor a forgatásra beléptél. Kihívást jelentett, mert akkoriban még kisgyerek voltam, aki ilyen megasztár színészekkel dolgozott együtt. Eléggé ijesztő volt. De egyben igazán csodálatos élmény is. Mindannyian rettenetesen kedvesek voltak" - tette hozzá a fiatal színész.

Ikertestvérével, Dylannel együtt ezután a Disney Channelhez csatlakozott a Zack és Cody élete című tini sitcomhoz, mielőtt 2017-ben a Riverdale szereplőgárdájának tagjává vált.

akció | krimi | misztikus | romantikus | vígjáték

Nick és Audrey Spitz, akik most magánnyomozóként saját ügynökséget indítanak, egy nemzetközi nyomozás középpontjába kerülnek, amikor egy barátjukat elrabolják. több»