Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Apafej (1999)

Big Daddy
Filmadatlap
 
30
Szereplők
35
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Apafej
 
indingo   2017. 11. 02.

A jobb fajta Adam Sandler filmekből való, ahol még van történet. Helyes, humoros film, a kisfiúk (ikrek játsszák a szerepet) nagyon aranyosak. Kellemes film.

 
Deku   2017. 07. 18.

Adam Sandler nekem nagy kedvencem vígjátékokban és itt is szuper volt. Ebben a filmben minden teljesen klappolt. Legnagyobb meglepődésemre sokkal jobban teljesített mint azt gondoltam volna.


 
szaka123   2018. 03. 26.

Adam Sandler egyik legjobb filmje. Nincs benne túl sok alpári humor, a kisfiú is aranyos. Szerethető film, többször láttam már és ha valahol belefutok, a mai napig meg tudom nézni.

 
Szilonka   2018. 04. 06.

Helyes humoros kis film. Adam Sandler és a kiskölök kapcsolata, játéka nagyon tetszett. A Sprouse testvérek már felnőttek. Egyikük a Riverdale sorozatban játszik.

 
VvV   2018. 10. 28.

Humoros és helyes film, ahol a férfi gyerek kapcsolat kerül terítékre.

A film összbevétele 234 801 895 dollár volt (imdb.com).

 

Adam Sandler a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A filmben feltűnik Adam Sandler felesége, Jackie: ő a pincérnő a bárban. Ez az első alkalom, hogy együtt játszott a férjével.

(kázsé)
 

Az Apafej Adam Sandler és Allen Covert 14. közös filmje.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.