Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85

Apafej

(Big Daddy)
 
Bthewatcher  2017. 07. 25.

Szintén egy jó Adam Sandler alakítás, nagyon sokan nem ismerik el "igazi" színésznek Sandlert, de szerintem a Vígjáték kategóriában ő az egyik legjobb. A film nagyon jó! Képi világ, minden fantasztikus! Csak ajánlani tudom inkább 14+ felett!

 
Deku  2017. 07. 18.

Adam Sandler nekem nagy kedvencem vígjátékokban és itt is szuper volt. Ebben a filmben minden teljesen klappolt. Legnagyobb meglepődésemre sokkal jobban teljesített mint azt gondoltam volna.

 
MMcFly2015  2017. 03. 20.

Mondhatni, hogy Adam Sandler fénykora!? :) Nagyon lehet szeretni ezt a filmet, itt még mellőzve vannak az undorítóbb poénok, és nem azt az idétlen baromságot kapjuk Sandler ,,csapatától" amit manapság már megszoktunk. Van tartalma, tanulsága, és rengeteg minőségi poénja a filmnek. Nem utolsó sorban több jelenet is szívszorító tud lenni. (Gondolok itt arra, mikor a gyereket elviszi a gyámhatóság Sonnytól). Elsőosztályú családi vígjáték, amire érdemes visszatérni párszor. Ha nem is önszántamból, de ha belefutok a tv műsorba, akkor ki nem hagyom...

 
vivikejencikelara  2017. 05. 30.

Talán ez volt a legelső Adam Sandler-es film amit láttam. Vicces mégis komoly. Mint mindegyik Adam-es film vicces mégis van mondandója. Szívfacsaró és megható jelenetek is vannak benne bőven.

 
kevelin  2017. 10. 14.

Tipikus Adam Sandler féle bugyuta mégis aranyos vígjáték. Gyerekként nagyon szerettem és manapság is akad hogy megnézem. Jó kis film

 

Adam Sandler a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A filmben feltűnik Adam Sandler felesége, Jackie: ő a pincérnő a bárban. Ez az első alkalom, hogy együtt játszott a férjével.

(kázsé)
 

Az Apafej Adam Sandler és Allen Covert 14. közös filmje.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.