Elhunyt Brad Johnson, Steven Spielberg Örökké című filmjének sztárja

62 éves korában elhunyt Brad Johnson színész.

A színész halálának hírét a tegnapi nap folyamán közölte a nyilvánossággal ügynöke, Linda McAllister. Brad Johnson február 18-án hunyt el koronavírus-fertőzés szövődményei  következtében a texasi Fort Worthben.

Johnson 1959. október 24-én született az arizonai Tucsonban. 1984-ben csatlakozott egy profi rodeóhoz, majd Wyomingban fedezte őt fel egy rendező, aki cowboyokat keresett egy sörreklámhoz. Pályafutása elején a Marlboro és a Calvin Klein márkák reklámaiban kapott szerepet.

Első nagyjátékfilmes szerepét a Steven Spielberg által rendezett 1989-ben megjelent Örökké című filmben kapta. További ismert szerepei a Melrose Place, az Önkéntes lovasság és a Lángoló préri című produkciókban láthatók.

“Bár túl korán elvették tőle, a lehető legteljesebben élte az életet, és erre tanította a gyermekeit is” - olvasható a családja által kiadott közleményben. Brad Johnsont felesége, Laurie, valamint gyermekeik, Shane, Bellamy, Rachel, Eliana, Eden, Rebekah, Annabeth és William gyászolják.

81 HÍRESSÉG, AKIKET 2022-BEN VESZÍTETTÜNK EL

#1
Brad Johnson

Brad Johnson

szül. 1959. 10. 24. - elhunyt 2022. 02. 18.
Tucson, Arizona, Amerikai Egyesült Államok
Brad Johnson 1959. október 24-én látta meg a napvilágot az Arizona államban található Tucsonban, az Amerikai Egyesült Államokban. Virginia és Grove Johnson gyermekeként jött a világra. Hivatásos színészkarrierje a nyolcvanas évek közepén vette kezdetét, első szerepét 1986-ban kapta a Dallas című tévésorozat egyik epizódjában.... több»