Elhunyt Sharon Acker, a Star Trek és a Knight Rider színésznője

Sharon Acker, aki leginkább Lee Marvin hűtlen feleségeként vált ismertté az 1967-es A játéknak vége című filmben, március 16-án halt meg egy torontói lakóotthonban. 87 évesen hunyt el, halálát lánya, Kim Everest casting igazgató erősítette meg.

Acker hosszú és változatos életet tudhatott magáénak a filmben, a televízióban és a színpadon is. Csatlakozott a Stratford Shakespeare Fesztivál társulatához, ahol Anne Page szerepét játszotta a későbbi Star Trek-sztár William Shatner oldalán A windsori víg nők című előadásban.

A Point Blank mellett filmes munkái közé tartozik a Lucky Jim (1957). Emlékezetes tévészerepei közé tartozott a CBS 1976-77-es Executive Suite című adaptációja, amelyben Mitchell Ryan Dan Walling feleségét alakította. Később szerepelt a Perry Mason 1973-as újraindításában, amely 15 epizódon át tartott.

Szerepelt a CBC Festival című sorozatában is, 1961-ben pedig Lady MacDuffot alakította a Macbeth adaptációjában. Tévés karrierje során számos sorozatban szerepelt, amelyek között megtalálhatóak a Star Trek, The Rockford Files, Knight Rider és a Gyilkos sorok című produkciók is.

Utoljára a Boldog születésnapom! (1981) című horrorfilmben volt látható, utolsó tévés szereplése pedig a Nyughatatlan fiatalok című sorozatban volt 1992-ben. 1994-ben vonult vissza a színészkedéstől.