Bár Henry Cavill a 2013-as Az acélember után Az igazság hajnalában és Az Igazság Ligájában újra Superman bőrébe bújt, a mai napig kérdéses maradt, hogy vajon láthatjuk-e még a karaktert egy folytatásos önálló filmben.

Cavill korábban azt is elmondta, hogy egy biztos ideig végzett a szereppel, az idei San Diegó-i Comic Conon, ahol a színész épp a The Witcher című sorozat promója kapcsán volt jelen, váratlan hírek érkeztek Supemnannel kapcsolatban is.

Egy lelkes rajongónak, bizonyos Roger Roeckennek ugyanis sikerült elcsípnie Cavillt egy közös fotó erejéig, amelyet közzé is tett személyes Twitter oldalán. „El sem hiszem, hogy belefutottam Henry Cavillbe, ráadásul beszélt velem a Superman filmekről és videojátékokról. Hihetetlen!” – írja Roecken.

Az egyik követő végül a fotóhoz fűzött hozzászólásában rákérdezett, miről is beszéltek pontosan, mire Roecken azt a választ írta, hogy Cavill még mindig eljátszaná Supemant egy Acélember folytatásban.

A Warnernél talán benne lennének egy új Cavill-féle Supeman elkészítésében, egyelőre nincsenek hivatalosan megerősített hírek mindezzel kapcsolatban, a feltételezéseket pedig némileg árnyalja, hogy a Shazamban Superman cameoját végül egy kaszkadőrrel oldották meg.