Épp tegnap írtunk róla, hogy Liam Neeson az új filmje kapcsán adott interjújában egy elég kemény történetet osztott meg a világgal. Nos, a színész szavai komoly hullámokat vertek Hollywoodban, melyek már most hatással vannak a még be sem mutatott filmjére.

Liam Neeson az Independentnek adott friss interjújában vallott arról, hogy évekkel korábban, miután megtudta, hogy az egyik női ismerősét megerőszakolta egy afroamerikai férfi, napokig a környéket járta egy bunkósbottal, abban reménykedve, hogy "kijön egy fekete tag valamelyik kocsmából, és okot ad arra rá, hogy megöljem."

"Rettenetes, elborzaszt, amikor visszaemlékezek arra, amit csináltam. És soha nem vallottam be, most pedig épp egy újságírónak mondom el. Isten ments!" - tette hozzá.

A színész az interjú másnapján a Good Morning America vendége volt, ahol a műsorvezetők természetesen nem hagyták szó nélkül a Neeson nyilatkozatát, aki hangsúlyozta, hogy soha nem volt rasszista, valamint, hogy a bőrszínnek semmi köze nem volt ahhoz a bosszúvágyhoz, amit akkor érzett, amikor megtudta, mi történt a barátjával.

Hiába szabadkozott azonban az akciósztár, az eddig hatalmas sikernek ígérkező, és a következő Fargoként emlegetett Dermesztő hajsza AMC Lowes Lincoln Square-i (New York) vörös szőnyeges premierje elmarad, és bár a főbb szereplők ott lesznek a szűk körben megrendezett bemutatón, de nem állnak majd az újságírók rendelkezésére.

A Dermesztő hajsza (Hans Petter Moland) február 21-től a hazai mozikban.